RMRKBL

Wat betekent nichemarketing?

Samenvatting

Heel veel ondernemers zie ik worstelen met het online verkopen van hun producten of diensten. En de reden dat ze ermee worstelen is omdat ze een specifiek product hebben gecreëerd voor een hele kleine doelgroep. En dit is echt killing voor je business.

Het ergste vind ik dat het komt, omdat ze hebben gehoord dat ze dit zo moeten doen, want dat zou nichemarketing zijn. Maar dit is niet hoe nichemarketing ooit bedoeld is. Het laatste decennium heeft de online marketing wereld deze term totaal vervormd.

En dit is echt de wereld andersom.

Nichemarketing is het specifiek maken van je boodschap voor een specifiek marktsegment (doelgroep) voor een en HETZELFDE product. Kijk maar eens naar andere grote bedrijven, zoals Apple. Zij creëren niet verschillende producten voor verschillende kleine doelgroepen. Dat zou echt gestoord zijn. Dus waarom maak jij dan wel één specifiek product voor een kleine doelgroep?

Kortom creëer geen nicheproduct, omdat ze het tegen je zeggen.

Vond je deze video leuk? LIVE Coaching van mij elke maand: rmrkbl.nl/business-coaching/

Word 3x Productiever | RMRKBL

Word 3x Productiever

Hoe zou het voor je zijn als jij ook binnen enkele minuten 3X productiever wordt?

Pling, je hebt een e-mail. Tring, tring, tring, je telefoon gaat. Je scrolt wat over je social media feeds. En als het dan 17.00 uur is, vraag jij jezelf af hoe de tijd zo snel kon gaan. Er zitten te weinig uren in een dag om de dingen te doen die jij moet doen.

Ik ben benieuwd wat jij met de tijd gaat doen, die je over hebt als je mijn strategieën toepast.

 

Meld je hieronder aan met jouw voornaam en e-mailadres en ik stuur je direct de link naar de videotraining.

Je bent binnen! Je ontvangt een e-mail binnen enkele minuten met de link naar de eerste video. Check ook je spambox.

CREËER EEN REMARKABLE LEVEN

Ben je er klaar voor om het leven te CREËREN en LEVEN, waar je altijd van hebt gedroomd? Vul hieronder het formulier in om samen met Ingrid te ontdekken welk persoonlijke of zakelijke ontwikkelingsprogramma het beste bij jou past.

You have Successfully Subscribed!

Wachtlijst Los Je Problemen Op

Wanneer jij verzekerd wilt zijn van een plek in deze training, reserveer dan NU alvast jouw plek op de wachtlijst. Voor deze LIVE training zijn slechts 25 plekken beschikbaar, dus niet iedereen kan meedoen. Daarom is er noodzakelijkerwijs een wachtlijst. En terwijl je wacht, ontvang jij iedere week interessante updates die je gelijk kunt toepassen én voorrang zodra de deuren weer opengaan. Je hoeft je alleen hieronder aan te melden en je hoort vanzelf van mij.

Yes, je staat nu op de wachtlijst!