RMRKBL

Dit is waarom je business niet groeit en wat je eraan kunt doen

Misschien volg je al diverse trainingen om je business te laten groeien? Of lees je alles over hoe je beter kunt ondernemen? Of doe je vooral je best en pakt alles aan wat je tegen komt en je werkt enorm hard? Maar die verlangde groei blijft uit. Terwijl je om je heen genoeg voorbeelden ziet van ondernemers die heel succesvol zijn met hun business. En zij verdubbelen hun omzet ieder jaar alsof het niks is.

Business trainingen en business coaches kunnen je helpen om je onderneming kritisch tegen het licht te houden. Dat is heel goed, maar daarmee zie je nog niet het complete plaatje.

Het hart van jouw business ben JIJ. En om je business te kunnen laten groeien, betekent het dus dat je jezelf als mens moet laten groeien. Dus niet alleen moet je je business tegen het licht houden, maar ook jezelf. Zodat je gaat zien waar het knelt. Want de grootste bottleneck die ervoor zorgt dat jouw business niet groeit, dat ben je zelf!

Eén van de mooiste dingen die je jezelf dan kan geven is: persoonlijke ontwikkeling. En nu hoor ik je al denken: dat is niks voor mij. Jammer genoeg blijkt er nog bij heel veel mensen wat weerstand te zitten als je over persoonlijke ontwikkeling praat. Dat is jammer, want dan laat je echt groeikansen liggen. Als jij denkt dat persoonlijke ontwikkeling niks voor jou is, dan zal je moeten accepteren dat je bedrijf ook niet verder zal groeien. Want hoe snel je business kan groeien, wordt bepaald door hoe snel jij als mens groeit.

Maar het vraagt nogal wat van je. Want je zal jezelf tegen het licht moeten houden, zodat jij als mens kan groeien. En door verder te kijken dan alleen je business naar belangrijke gebieden zoals bijvoorbeeld je relaties, je gezondheid, je financiën kun je onbewuste blokkades inzichtelijk maken. Blokkades die jou en je business tegenhouden om te groeien.

Stel: je hebt financiële stress waardoor je niet zo lekker in je vel zit of thuis loopt het allemaal even niet zo lekker. Dan blokkeer je ook als het hart van je onderneming, omdat je niet optimaal functioneert. Het is dus goed voor je onderneming als je leert hoe je je ontspanning kunt vinden of hoe je de blokkade met betrekking tot geld kan opheffen, waardoor je bijvoorbeeld premium prijzen voor je dienst of service gaat vragen.

Als je bereid bent om te investeren in persoonlijke ontwikkeling, dan creëer je ook groeiruimte voor je business. Pas dan zijn de business trainingen of business coaching van toegevoegde waarde en kun je resultaten gaan boeken.

Ben jij er klaar voor om groeiruimte voor jouw business te creëren? Vraag dan een gratis coaching sessie met mij aan. Perfect als je snel inzicht wilt krijgen in wat je tot nu toe tegenhoudt om met je business te groeien. Of als je specifieke vragen hebt waarop je antwoord wilt.

Goed, ik wens je een magische dag toe en alles in je leven komt je eenvoudig en in overvloed tegemoet!
Just be REMARKABLE!

 

Signoff Ingrid

PS: Dit blog is tip 6 uit de reeks van 10 tips hoe paniekondernemen kunt voorkomen. Lees ook de andere tips:

  1. Laat even los;
  2. Welke kleur heeft jouw bril;
  3. Als jij leegloopt, dan loopt je bedrijf ook leeg;
  4. Schoenmaker blijf bij je leest;
  5. Zo schakel je concurrentie uit;
  6. Dit is waarom je business niet groeit;
  7. In 7 stappen innoveren;
  8. Welke pet zet jij vandaag op;
  9. Voel je potentie en ontwikkel je skills;
  10. Helderheid krijgen over de richting die je op wilt gaan.
Word 3x Productiever | RMRKBL

Word 3x Productiever

Hoe zou het voor je zijn als jij ook binnen enkele minuten 3X productiever wordt?

Pling, je hebt een e-mail. Tring, tring, tring, je telefoon gaat. Je scrolt wat over je social media feeds. En als het dan 17.00 uur is, vraag jij jezelf af hoe de tijd zo snel kon gaan. Er zitten te weinig uren in een dag om de dingen te doen die jij moet doen.

Ik ben benieuwd wat jij met de tijd gaat doen, die je over hebt als je mijn strategieën toepast.

 

Meld je hieronder aan met jouw voornaam en e-mailadres en ik stuur je direct de link naar de videotraining.

Je bent binnen! Je ontvangt een e-mail binnen enkele minuten met de link naar de eerste video. Check ook je spambox.

CREËER EEN REMARKABLE LEVEN

Ben je er klaar voor om het leven te CREËREN en LEVEN, waar je altijd van hebt gedroomd? Vul hieronder het formulier in om samen met Ingrid te ontdekken welk persoonlijke of zakelijke ontwikkelingsprogramma het beste bij jou past.

You have Successfully Subscribed!

Wachtlijst Los Je Problemen Op

Wanneer jij verzekerd wilt zijn van een plek in deze training, reserveer dan NU alvast jouw plek op de wachtlijst. Voor deze LIVE training zijn slechts 25 plekken beschikbaar, dus niet iedereen kan meedoen. Daarom is er noodzakelijkerwijs een wachtlijst. En terwijl je wacht, ontvang jij iedere week interessante updates die je gelijk kunt toepassen én voorrang zodra de deuren weer opengaan. Je hoeft je alleen hieronder aan te melden en je hoort vanzelf van mij.

Yes, je staat nu op de wachtlijst!