RMRKBL

Veel ondernemers stellen zich als doel om ooit een bloeiend bedrijf te hebben met stijgende omzetcijfers, klanten die bijna vanzelf aankomen waaien en een lifestyle waar ze van dromen. Om een evenwichtig balans tussen werk en privé te hebben en de sleur te doorbreken. Jammer genoeg, blijft het voor velen alleen bij dromen. Om dit waar te kunnen maken is het inroepen van externe hulp het beste wat je kunt doen. Maar niet iedereen is geschikt om je te voorzien van advies. Een businesscoach weet precies wat jij nodig hebt om daar te komen waar jij wilt zijn. Een goede businesscoach begeleidt je en stuurt bij, zodat jij jouw doelen écht bereikt.

Het kan als zwakte aanvoelen dat je hulp nodig hebt. En helaas zie ik heel veel ondernemers onnodig aanmodderen. Met als resultaat dat ze over alles gaan twijfelen en onzeker worden of zij dit wel kunnen. Veel van hen gooien zelfs na 3 jaar het bijltje erbij neer en stoppen ze hun onderneming.

Wat is jouw allergrootste droom? Wat wil jij bereiken? En hoever ben je nu al op je pad om daar te komen waar jij wilt zijn?

Kijk, wij ondernemers zijn bezige bijtjes. Alleen is er een groot verschil tussen ondernemer zijn en ondernemend zijn. Je kunt heel veel dingen doen, maar aan het einde van de dag telt toch of jij jouw doelen hebt bereikt. Dat je anderen hebt geïnspireerd. Dat je anderen leert hoe zij hun leven kunnen verbeteren of doelen kunnen bereiken. Maar zeker ook dat jij jouw financiële doelstellingen bereikt en dat jij geld in het laatje brengt. Dat jij de levensstijl leeft, zoals jij wilt dat het is.

Hoewel het heel nobel streven is om alles alleen te willen doen, is het heel fijn als je iemand hebt, die jou steunt en van advies kan voorzien. Ik weet dat jij vast voldoende argumenten kunt bedenken waarom jij geen businesscoach in de arm wilt nemen.

Daarom wil ik in dit artikel 5 redenen met je delen, waarom een businesscoach jou kan helpen.
Omdat je…

…een goede start wilt maken.

Voor startende ondernemers is het niet altijd eenvoudig om hun weg te vinden in ondernemersland. Door je in te schrijven bij de Kamer van Koophandel, maakt van jou nog geen ondernemer. Een businesscoach helpt je helder te krijgen waar je precies naartoe wilt. Samen maak je een concreet plan met uitdagende, maar haalbare doelen.

…een klankbord nodig hebt.

Als ondernemer zit je vaak boordevol nieuwe ideeën. En nog voordat je het één hebt afgerond, wil je al aan het volgende project beginnen. Een businesscoach zal je uitdagen en helpt je om je ideeën te analyseren en de haalbaarheid te toetsen. Jouw businesscoach is niet alleen een klankbord voor alles wat er in jouw ondernemersbrein ontstaat, maar wordt jouw partner in crime om alleen de beste ideeën te ontwikkelen.

…jouw motivatie dreigt te verliezen.

Jij bent het hart van je onderneming. Wanneer jij minder gemotiveerd bent, zie je dat direct terug in je resultaten. Motivatie is dus één van de kritische factoren. Niet alleen helpt een businesscoach je om inzicht te krijgen over waarom je doet wat je doet en door de obstakels heen te navigeren. Maar ook inspireert een goede businesscoach jou, zodat jij jouw focus houdt en jij jouw einddoel behaalt.

…wilt genieten van je vrijheid.

We streven allemaal naar een vorm van vrijheid. Voor veel ondernemers is dat ook een reden waarom ze voor zichzelf zijn begonnen. Maar als we kijken naar de realiteit, dan komen veel ondernemers tijd te kort. De juiste balans creëren tussen werk en privé is heel belangrijk. Jouw businesscoach geeft je advies over hoe je zaken kunt automatiseren en delegeren, zodat jij tijd over houdt voor andere leuke dingen, zonder je zorgen te maken.

…je bedrijf wilt laten groeien.

Misschien ben je heel tevreden over jouw business, jouw klanten en jouw inkomen. Maar wanneer je omzetcijfers stagneren of zelfs dalen, het gedrag van je klanten verandert en je minder nieuwe klanten aantrekt, de economie verandert waardoor je meer online moet gaan ondernemen, dan is het tijd om de juiste hulp in te schakelen. Een businesscoach weet door zijn kennis en ervaring welke strategieën je moet hanteren en kan sturing geven, zodat jouw business in de juiste richting kan groeien.

Herken jij deze doelstellingen en slaag je er niet in deze te bereiken? Of heb je hele andere dromen die jij liever vandaag dan morgen werkelijkheid ziet worden?

Met Xpert Business School help ik verschillende type ondernemers. Van startende ondernemers, zzp, coaches, therapeuten, trainers, sprekers tot aan consultants. In dit businesscoaching programma help ik je om jouw vrijheid terug vinden door online te ondernemen. Anders dan bij andere businesscoaches, coach ik je niet alleen door een probleem/obstakel/vraag heen waar jij op dat moment mee worstelt, maar iedere sessie leer ik je ook iets nieuws. Van strategieën, frameworks tot het creëren van online producten.

Klik hier en ontdek hoe ik jou kan helpen jouw dromen waar te maken!

Word 3x Productiever | RMRKBL

Word 3x Productiever

Hoe zou het voor je zijn als jij ook binnen enkele minuten 3X productiever wordt?

Pling, je hebt een e-mail. Tring, tring, tring, je telefoon gaat. Je scrolt wat over je social media feeds. En als het dan 17.00 uur is, vraag jij jezelf af hoe de tijd zo snel kon gaan. Er zitten te weinig uren in een dag om de dingen te doen die jij moet doen.

Ik ben benieuwd wat jij met de tijd gaat doen, die je over hebt als je mijn strategieën toepast.

 

Meld je hieronder aan met jouw voornaam en e-mailadres en ik stuur je direct de link naar de videotraining.

Je bent binnen! Je ontvangt een e-mail binnen enkele minuten met de link naar de eerste video. Check ook je spambox.

CREËER EEN REMARKABLE LEVEN

Ben je er klaar voor om het leven te CREËREN en LEVEN, waar je altijd van hebt gedroomd? Vul hieronder het formulier in om samen met Ingrid te ontdekken welk persoonlijke of zakelijke ontwikkelingsprogramma het beste bij jou past.

You have Successfully Subscribed!

Wachtlijst Los Je Problemen Op

Wanneer jij verzekerd wilt zijn van een plek in deze training, reserveer dan NU alvast jouw plek op de wachtlijst. Voor deze LIVE training zijn slechts 25 plekken beschikbaar, dus niet iedereen kan meedoen. Daarom is er noodzakelijkerwijs een wachtlijst. En terwijl je wacht, ontvang jij iedere week interessante updates die je gelijk kunt toepassen én voorrang zodra de deuren weer opengaan. Je hoeft je alleen hieronder aan te melden en je hoort vanzelf van mij.

Yes, je staat nu op de wachtlijst!