RMRKBL

Hi, welkom! Ik ben…

Ingrid van Lith

Jouw Online Business Coach, Life Coach & Trainer

Het maakt niet uit hoe klein je begint,
als je maar iets begint wat belangrijk voor je is.

Over RMRKBL

Herken je van die momenten in je leven, waarbij je meer nadenkt over je leven – je carrière – je hele toekomst. Je weet wel dat de wereld veel groter is en dat je er eigenlijk veel meer uit kunt halen. Je vraagt je af: waar word ik nu echt gelukkig van? En wat wil ik doen?

Dat had ik ook! Het begon allemaal met een droom…mijn droom.

Ik wil individuen en bedrijven empoweren om een significant verschil te maken in hun leven en dat van anderen.

The bottom line comes to this:

“Am I Who I Want to Be?
Am I Doing What I Love And Matters Most?
Am I Living The Life I Want To Live?”

Als ik terugkijk op mijn leven, dan vraag ik me af en toe nog weleens af…hoe kan het dat ik het tot hier heb bereikt?

Ja, ik heb ruim 20 jaar een succesvolle carrière in het online marketingvak. Ik ontwikkel mezelf continue op persoonlijk en professioneel vlak. Ik heb een liefdevolle partner en een prachtige dochter. Desondanks alles, ontdekte ik dat ik mezelf al jarenlang gevangen hield in een kooi. Een kooi die mij veel stress, ongemak en frustraties opleverde. Ik kon niet genieten van mijn leven.

En ondanks de signalen die het universum mij keer op keer gaf, bleef ik toch stug doorgaan. Ik leefde niet, maar overleefde mijn leven.

Tot ik in april 2019 de dood in de ogen aankeek en mezelf begon af te vragen: “Ben ik wie ik wil zijn? Doe ik de dingen waar ik van houd en die het meest belangrijk voor mij zijn? En heb ik het leven wat ik wil leven?”

De antwoorden leidde mij naar persoonlijke doorbraken om meer vreugde (joy), liefde (love) en betekenis (matter) in mijn leven aan te brengen. En uiteindelijk mij inspireerde om mijn missie te vervullen om individuen en bedrijven te empoweren om een significant verschil te maken in hun leven en dat van anderen.

Ik ben op zoek gegaan naar de beste methodes en principes op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. En door mijn kennis en ervaring vanuit marketing, NLP (Neuro Linguïstisch Progammeren), Hypnose, Reiki, Ho’oponopono en High Performance met elkaar te combineren, heb ik de trainings- en coachingsprogramma’s ontwikkeld om het NEXT-level op elk gebied van je leven te bereiken.

Wat ik geloof

Where the magic happens

Het is natuurlijk leuk om te weten wie ik ben en wat ik leuk vind om te doen, maar ik wil je natuurlijk ook vertellen over waar ik voor sta. Waarom ik RMRKBL heb opgericht.

Mindset & Motivatie

Hoe jij denkt, heeft een enorme invloed op jouw motivatie en prestaties. Een vaste mindset (fixed) belemmert jouw ontwikkeling. Terwijl een groei mindset (growth) zorgt voor meer motivatie, doorzettingsvermogen en zin om te leren. Daarom staat jouw mindset bij RMRKBL centraal en werken we aan de manier waarop je denkt, zodat jij jouw volledig potentieel kunt benutten.

Carrière & Business

Hoe denk jij over ontwikkelen van jezelf? Veel mensen zoeken naar manieren hoe zij zichzelf, hun status, hun carrière of business een boost kunnen geven. Een perfect persoon heeft immers een geweldige carrière met een bijpassend salaris, nietwaar? Toch gaat persoonlijke of zakelijke ontwikkeling verder dan dan dat jij voor “succes” moet gaan. En bij RMRKBL gaat het erom dat jij – zonder schaamte – gaat voor wat jij wilt met als doel om gelukkig te zijn met jouw keuzes en jouw leven.

Lifestyle & Empowerment

Laat je op geen enkele manier belemmeren om het leven te leven wat jij wilt leven. Unleash your divine empowerment to change your lifestyle! Wat kan er nog krachtiger zijn, dan de natuurlijke bron in jou te ontwaken? Om je leven onder de loep te nemen en de emotionele blokkades waardoor je vast bent komen te zitten, uit te wissen. Pijn, schaamte en verdriet zijn serieuze joy-blockers en creëren ongemakken en ziektes in je lichaam. Het sluit letterlijk de happiness op achter slot en grendel. Daarom is het tijd om het goddelijke in jou te ontwaken en jezelf te helen. Zodat jij in je kracht staat en het leven kunt leven wat jij verdient.

Joy. Love. Matter.

Breng ook meer vreugde (joy), liefde (love) en betekenis (matter) in jouw leven aan.

Nog wat inside information

  • Het is mijn droom om iedereen te leren dat de kwaliteit van jouw leven wordt bepaald door de kwaliteit van je gedachten. Jouw mindset bepaalt wat je denkt, voelt en doet en uiteindelijk ook je realiteit.
  • Ondanks mijn zakelijke kant, ben ik eigenlijk heel erg spiritueel en gevoelig. Ik geloof dat we hier zijn om een hoger doel te vervullen. Dat doet ieder op zijn eigen manier. En het universum is er om ons hierin te ondersteunen.
  • Mijn lievelingskleur is heel verrassend: rood. Voor sushi kun je mij altijd wakker maken. En mijn vrije tijd besteed ik vooral aan leuke dingen met mijn gezin, familie en vrienden.
  • Ik heb veel in mijn leven meegemaakt. Van pesten op school, sexueel misbruik, een eetstoornis tot aan het op jonge leeftijd mijn moeder verliezen door kanker. Alles heeft mij hele belangrijke levenslessen geleerd. Die neerkomen op dat ik geen slachtoffer ben van wat er is gebeurd, het leven is namelijk veel te leuk om niet het maximale eruit te halen. Alleen je moet er niet op gaan zitten wachten, maar zelf DOEN!
  • Van jongs af aan ben ik al geobsedeerd door het menselijke gedrag. Waarom doen we wat we doen? Waarom gebeuren er dingen met mij en om mij heen? En hoe kan ik dat veranderen? Tot ik leerde dat ook ik over mijn ongekende vermogens kon beschikken. Ik leerde mijn realiteit te veranderen. De onbewuste blokkades verdwenen als sneeuw voor de zon en mijn interesse voor het onbewuste menselijke gedrag werd aangewakkerd.

Jij hebt toestemming om het leven te leven wat jij verdient!

Word 3x Productiever | RMRKBL

Word 3x Productiever

Hoe zou het voor je zijn als jij ook binnen enkele minuten 3X productiever wordt?

Pling, je hebt een e-mail. Tring, tring, tring, je telefoon gaat. Je scrolt wat over je social media feeds. En als het dan 17.00 uur is, vraag jij jezelf af hoe de tijd zo snel kon gaan. Er zitten te weinig uren in een dag om de dingen te doen die jij moet doen.

Ik ben benieuwd wat jij met de tijd gaat doen, die je over hebt als je mijn strategieën toepast.

 

Meld je hieronder aan met jouw voornaam en e-mailadres en ik stuur je direct de link naar de videotraining.

Je bent binnen! Je ontvangt een e-mail binnen enkele minuten met de link naar de eerste video. Check ook je spambox.

CREËER EEN REMARKABLE LEVEN

Ben je er klaar voor om het leven te CREËREN en LEVEN, waar je altijd van hebt gedroomd? Vul hieronder het formulier in om samen met Ingrid te ontdekken welk persoonlijke of zakelijke ontwikkelingsprogramma het beste bij jou past.

You have Successfully Subscribed!

Wachtlijst Los Je Problemen Op

Wanneer jij verzekerd wilt zijn van een plek in deze training, reserveer dan NU alvast jouw plek op de wachtlijst. Voor deze LIVE training zijn slechts 25 plekken beschikbaar, dus niet iedereen kan meedoen. Daarom is er noodzakelijkerwijs een wachtlijst. En terwijl je wacht, ontvang jij iedere week interessante updates die je gelijk kunt toepassen én voorrang zodra de deuren weer opengaan. Je hoeft je alleen hieronder aan te melden en je hoort vanzelf van mij.

Yes, je staat nu op de wachtlijst!