RMRKBL

Ontwikkel je ondernemersvaardigheden en voel je potentie

In Nederland leer je hoe je een goede werknemer wordt. De traditionele opleidingen ondersteunen je ondernemersvaardigheden vaak onvoldoende. Je kan er dan voor kiezen om jezelf te ontwikkelen met trainingen en cursussen, zoals: marketing, boekhouden, pitchtrainingen of het spreken in het openbaar. Je investeert in allerlei trainingen om je kans als ondernemer te vergroten.

Heel veel ondernemers zijn jammer genoeg bang om geld aan zichzelf uit te geven. Ze vinden het zonde en zien niet wat het hen oplevert. Dan krijg ik weleens de vraag hoe kan ik ook op laagdrempelige manieren beginnen om jezelf te ontwikkelen? Want die zijn er zeker en zal ik hier met je delen.

Ontwikkel je ondernemersvaardigheden door:

1. Begin een nieuwe gewoonte

Om te beginnen kun je jezelf heel eenvoudige nieuwe gewoonte aanleren. Bijvoorbeeld door iedere dag iets te kijken of te luisteren wat je inspireert. Dat geeft je geest nieuwe content om mee aan de slag te gaan.

2. Leer ondernemersvaardigheden door te kijken naar anderen

Je kan ontzettend veel leren van experts en het geeft je een snelweg naar succes. En tegenwoordig is het heel gemakkelijk om aan deze informatie te komen, want het internet staat er vol mee. Je kunt dus steeds makkelijker leren van ervaringen van andere ondernemers die een formule aangereikt hebben gekregen en die zelf toepassen.

3. Onderwijs jezelf en leer de ondernemersvaardigheden jezelf aan

Je kan vaak al best een heel eind komen om jezelf deze kennis, vaardigheden en inzichten bij te brengen, zonder dat het direct veel geld kost. Er zijn heel veel online cursussen, webinars, mp4’s en video’s op YouTube en talloze eBooks en gewone boeken. Kies het medium uit wat jou het beste ligt om de informatie tot je te nemen. Zorg ervoor dat je tijd in je agenda inplant om consistent te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Fantastisch dat je al heel veel zelf al kan doen, zonder dat je direct veel geld uitgeeft. Je creëert daar al een basis mee. Maar ondernemers die echt ambitie hebben om succesvol te worden met hun business, ontwikkelen zich niet op deze manier.

Mijn reguliere educatie, de online trainingen die ik volg en de coaching zorgen voor extra meer voordelen, dan alleen ontwikkeling. Het volgen van trainingen – zelfs online –  of naar school gaan helpt mij bij het bouwen van een netwerk. Doordat ik deel uit maak van enkele coaching- en mastermind groepen, ben ik met gelijkgestemden. Samen kijken we naar elkaars uitdagingen en helpen we elkaar met de oplossingen. Soms heeft iemand een briljant idee waar je alleen anders niet op gekomen was.

Investeren in leren

Jij bent het waardevolste wat je bezit. Dus blijven investeren in persoonlijke en professionele ontwikkeling is essentieel om je targets en je dromen te bereiken. Leren hoe je verbindingen aangaat met anderen of hoe je effectiever kan communiceren. Hoe je productiever om kan gaan met je tijd. Of leren hoe je nare gedachte om kan buigen om die voor je te laten werken. En wat dacht je van angst voor falen om te zetten naar meer zelfvertrouwen krijgen. Veel kennis en vaardigheden zijn echt niet nieuw voor ons. Je dient het vaak alleen te herontdekken, zodat ze deuren voor je openen.

Het belangrijkste is dat je continue blijft investeren in persoonlijke groei, nieuwe kennis en vaardigheden. Hierdoor houd je niet alleen je zaag scherp, je vergroot hiermee je groeiruimte van je business.

Ja, ook ik laat me trainen en coachen. Want het verschil tussen een niet-succesvolle ondernemer en een succesvolle ondernemer die echt naar de top groeit is dan ook INVESTEREN in LEREN. Een niet-succesvolle ondernemer blijft zelf aanmodderen, ze doen maar wat, zijn bang om te investeren en laten zich al helemaal niet trainen of coachen.

Terwijl een succesvolle ondernemer weet dat als je meer omzet wilt verdienen, daarvoor ook moet investeren in zichzelf en dat kost tijd en geld. Zij doen veel en laten zichzelf trainen en coachen. Over alles is nagedacht.

Ja, natuurlijk kan je starten met laagdrempelig jezelf te ontwikkelen met allerlei gratis middelen die er vandaag de dag voor handen zijn. Maar bedenk je goed, dat als jij je volledig potentieel wilt benutten, dat jij waardevol bent om in te investeren.

Niet alleen is dat essentieel voor jouw eigenwaarde, maar ook essentieel voor jouw klant. Denk je dat een potentiële klant in jou wilt investeren als jij niet wilt investeren in jouw groei, kennis en ondernemersvaardigheden? Doorbreken als succesvol ondernemer kost geld, dat is één ding wat zeker is.

Mijn laatste vraag aan jou is: ben jij er klaar voor om te investeren in leren? Wat heb jij nodig om jouw business succesvol te maken?

Ik heb nu 9 tips hoe je paniekondernemen kan voorkomen met je gedeeld en nog een laatste bonus tip te gaan. Ik vond het nu al erg leuk om ze met je te delen. En ik ben erg benieuwd wat jij hiervan mee gaat nemen in jouw business & leven. Laat het me weten door eenvoudig hieronder een reactie achter te laten. Ik lees het graag.

Ik wens je een magische dag toe en alles in je leven komt je eenvoudig en in overvloed tegemoet!
Just be REMARKABLE!

 

Signoff Ingrid

PS: Dit blog is tip 9 uit de reeks van 10 tips hoe paniekondernemen kunt voorkomen. Lees ook de andere tips:

  1. Laat even los;
  2. Welke kleur heeft jouw bril;
  3. Als jij leegloopt, dan loopt je bedrijf ook leeg;
  4. Schoenmaker blijf bij je leest;
  5. Zo schakel je concurrentie uit;
  6. Dit is waarom je business niet groeit;
  7. In 7 stappen innoveren;
  8. Welke pet zet jij vandaag op;
  9. Voel je potentie en ontwikkel je skills;
  10. Helderheid krijgen over de richting die je op wilt gaan.
Word 3x Productiever | RMRKBL

Word 3x Productiever

Hoe zou het voor je zijn als jij ook binnen enkele minuten 3X productiever wordt?

Pling, je hebt een e-mail. Tring, tring, tring, je telefoon gaat. Je scrolt wat over je social media feeds. En als het dan 17.00 uur is, vraag jij jezelf af hoe de tijd zo snel kon gaan. Er zitten te weinig uren in een dag om de dingen te doen die jij moet doen.

Ik ben benieuwd wat jij met de tijd gaat doen, die je over hebt als je mijn strategieën toepast.

 

Meld je hieronder aan met jouw voornaam en e-mailadres en ik stuur je direct de link naar de videotraining.

Je bent binnen! Je ontvangt een e-mail binnen enkele minuten met de link naar de eerste video. Check ook je spambox.

CREËER EEN REMARKABLE LEVEN

Ben je er klaar voor om het leven te CREËREN en LEVEN, waar je altijd van hebt gedroomd? Vul hieronder het formulier in om samen met Ingrid te ontdekken welk persoonlijke of zakelijke ontwikkelingsprogramma het beste bij jou past.

You have Successfully Subscribed!

Wachtlijst Los Je Problemen Op

Wanneer jij verzekerd wilt zijn van een plek in deze training, reserveer dan NU alvast jouw plek op de wachtlijst. Voor deze LIVE training zijn slechts 25 plekken beschikbaar, dus niet iedereen kan meedoen. Daarom is er noodzakelijkerwijs een wachtlijst. En terwijl je wacht, ontvang jij iedere week interessante updates die je gelijk kunt toepassen én voorrang zodra de deuren weer opengaan. Je hoeft je alleen hieronder aan te melden en je hoort vanzelf van mij.

Yes, je staat nu op de wachtlijst!