Succes en geluk

ligt in jouw handen

RMRKBL’S LIFE XP ONLINE TRAINING

De plek om te groeien en jouw talenten te maximaliseren
De Membership Xperience om jouw dromen tot leven te brengen met
de beste online training voor persoonlijke en professionele groei.

Heb jij je ooit eens afgevraagd waarom anderen wel succesvol zijn? Of waarom jij ondertussen worstelt om vooruit te komen met je business of carrière? Of twijfel je over welke keuzes je moet maken om te zijn wie je wilt zijn, te doen wat je wilt doen en het leven te hebben wat je wilt leven?

Het kan heel frustrerend zijn. Maar laten we eens eerlijk zijn, je denkt vast niet dat persoonlijke ontwikkeling jou verder kan helpen. Veel te vaak zoek je naar manieren om de omstandigheden om je heen te veranderen of kijk je hoe jij je professioneel beter kunt ontwikkelen. En kijk je te weinig naar je eigen groei om verder te komen.

Wat als jij elk aspect van je leven
10 x REMARKABLER kunt maken?

Dat is waarom ik de online Life Xperience Trainingsprogramma ontwikkelde. Het is een maandelijks programma met de beste trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, die je uitdaagt om op je OPPERBEST te zijn. Een programma dat je helpt groeien op elk gebied van je leven. Een jaar lang met een grote korting.

Ik heb een ontwikkelingsplan voor een heel jaar ontwikkeld om op een strategische manier aan de beste versie van jezelf te werken.

AANMELDINGSBONUS!

In deze 10-weekse online training leer jij je leven weer in alignement te brengen met je missie. Je geniet meer, je voelt je energieker en je bent meer gefocust. Je ervaart vrijheid en creëert vanuit een flow. Met als resultaat dat je jouw droombusiness kunt bouwen om je geld ermee te verdienen.

Vind je Missie | RMRKBL Online Academie

Laat ontwikkeling niet over aan hoop of toeval. Dit is jouw jaar van leiderschap.

Je kunt hopen dat je groeit óf mij laten helpen om te werken met een persoonlijk ontwikkelingsplan. Je kunt tegen een plafond zitten of je kan jouw groei strategisch uitwerken door die barrière te doorbreken. RMRKBL’s Life XP Online Training helpt je en is de beste manier om die verlangde groei te bewerkstelligen. Meld je aan en annuleer wanneer je maar wilt.

Jouw online training abonnement bevat:

Iedere maand 1 nieuwe online training ONTGRENDELD!

Naast de online training Vind je Missie & Bouw je Droombusiness krijg je iedere maand een nieuwe training erbij. Je ontvangt een e-mail zodra de training beschikbaar is, zodat jij exact weet wat er zich allemaal in jouw online trainingsbibliotheek bevindt.

GRATIS Groepscoaching!

Iedere maand krijg je groepscoaching waar je leert je om door elk obstakel of belemmerende overtuiging heen te breken, hoe je meer zelfvertrouwen krijgt en welke strategieën en gewoontes je helpen om sneller jouw doelen te bereiken. Ook kun je tijdens deze sessies jouw vragen stellen in de LIVE Q&A.

24/7 toegang tot de privé Facebook support groep!

Hier kun je connecten met andere deelnemers en met mij. Dat geeft jou op elk moment de kans om mij alles te vragen wat je wilt over je leven, je business of je geldissues. En ik geef je concrete stappen op basis van wat je mij vertelt.

Opties Life XP Online Training abonnementen

Nu inclusief een optie om tot 50% te besparen door te kiezen voor het jaarplan. Of voeg maandelijks LIVE  training met Ingrid toe.

 • [MAANDELIJKS]
  59/ per maand
  • Online training "Vind je Missie & Bouw je Droombusiness" is voor jou direct ONTGRENDELD
  • Elke maand 1 nieuwe online training ontgrendeld (meer dan €500 aan waarde)
  • GRATIS iedere maand 1-uur groepscoaching, om te bespreken waar je staat, waar je heen wilt en welke strategieën en gewoontes je helpen om daar sneller te komen.
  • 24/7 SUPPORT groep, waar je met mij en andere deelnemers kunt connecten.
 • [JAARPLAN]
  (BESPAAR 50%)
  350/ per jaar
  • Bespaar 50% door in een keer te betalen
  • Alle voordelen van het maandelijks abonnement
  • DIRECT ONTGRENDELD: de Business & Wealth XP Training (met een waarde van €4.000)
 • LIFE XP = COACHING + ONLINE TRAINING
  99/ per maand
  • COACHING + ONLINE TRAINING!
  • Alle voordelen van het maandelijks abonnement
  • PLUS LIVE! Iedere maand 1-uur LIVE sessie met Ingrid, waarbij ik je de laatste inzichten leer en de groep LIVE coach
  • Plus Exclusieve Training: 7-daagse Train je GeldMindset! (t.w.v. €199)
  • ANNULEER WANNEER JE WILT

Wat anderen zeggen over mij

 • Je wordt geprikkeld en geïnspireerd

  Ingrid brengt persoonlijke ontwikkeling en marketing samen. Met haar integrale aanpak maakt zij echt het verschil. Ze is persoonlijk, betrokken, direct en duidelijk. Of het nu haar trainingen, haar eBook, haar blogs of het persoonlijke contact is. Zij is altijd recht door zee met een verfrissende kijk op de zaak.

  Ilonka Remijsen
  Ilonka Remijsen Coach | Trainer | Procesbegleider bij Be a better you
 • Mijn passie voor ondernemen is nog meer vergroot

  Ik heb als ondernemer door Ingrid inzichten gekregen hoe ik door middel van minimale inspanningen mijn zakelijke communicatie en marketing naar een hoger niveau kan tillen. De wijze waarop Ingrid tijd voor je neemt, vraagstukken snel kan analyseren, praktische handvatten aanreikt en van A t/m Z begeleiding biedt, heeft er voor gezorgd dat mijn passie voor ondernemen nog meer is vergroot.

  Rudolph Janssen
  Rudolph Janssen Coach | Trainer | ZZP Verpleegkundige bij Rudolph4you
 • Nieuwe krachtgevende overtuigingen en patronen

  Ingrid was mijn Coach (met hoofdletter C) tijdens mijn opleiding NLP Master Practitioner. Ingrid coachte mij op een aantal hardnekkige belemmerende overtuigingen en zij heeft mij geholpen bij het installeren van nieuwe krachtgevende overtuigingen en patronen. Waardoor mijn eigen ontwikkeling een enorme boost heeft gekregen. De coachingstijl van Ingrid is direct, open en in verbinding. Zonder omhaal op het doel af en bijzonder effectief. Ik kan Ingrid van harte aanbevelen!

  Johan Koning
  Johan Koning Coach | Trainer | Facilitator bij Valuable Partnership
 • Struggle je met je mindset, dan is Ingrid de go-to-girl om je te helpen

  Ik ken Ingrid van Lith al jaren als een kordate, pragmatische en een gedreven vakvrouw. Als je met haar werkt, dan raak je gewoon geïnspireerd. Haar uitgebreide ervaring maakt haar uniek, gedegen en een echte pro. Struggle je met je mindset, dan is Ingrid de go-to-girl om je te helpen. Ik zou iedereen die boven zijn of haar blokkades rondom je leven, je geld of business wil uitstijgen, aanraden om samen te werken met Ingrid. Ze verstaat overduidelijk haar vak en haar praktische aanpak zet jou op de juiste koers!

  Yvonne van Dalen
  Yvonne van Dalen Photographers Coach