Ondernemerscoach

Bouw een succesvolle onderneming en
groei door naar het volgende niveau

Ondernemerscoach Ingrid van Lith

Als ondernemerscoach help ik jou om jouw onderneming zo op te bouwen, dat je moeiteloos kunt groeien naar een volgend niveau. Samen werken we aan het succes van je bedrijf en aan de vaardigheden van jou als ondernemer. We kijken naar wat er nodig is om jouw business succesvol te maken en ook werken we aan je persoonlijk leiderschap en invloed.

Wie ben jij nu als ondernemer? Wie wil je zijn? Wat moet je kunnen en wat heb jij nodig om het gewenste resultaat te behalen? Het zijn allemaal vragen waar we samen een antwoord op krijgen en ik help je de juiste strategie te ontwikkelen om daar te komen.

Ik ben zelf al een aantal jaren online ondernemer en de trotse eigenaar van twee online bedrijven: RMRKBL en ONPR Academy. Na een succesvolle carrière in online marketing, besloot ik om mijn kennis en ervaring in te zetten als businesscoach en andere ondernemers te coachen om meer uit hun business en ondernemerschap te halen.

Ondernemerscoaching helpt jou het volgende te bereiken

Benut jouw volledig potentieel

ontdek jouw unieke en inspirerende kracht en leer hoe je het beste uit jouw leven en business haalt

Neem blokkades weg

krijg tools en het zelfvertrouwen om blokkades op te heffen, zodat de rijkdom en het geluk ook jouw leven binnen kunnen stromen

Bereik uiteenlopende doelen

vernieuw je energie en verander je mindset om je doelen te bereiken, zowel op zakelijk als persoonlijk vlak

Ontbrand je passie

leef en werk met passie, word een meester in communicatie en heb een positieve impact op jouw leven en dat van anderen

Wat betekent succes voor jou?

Wat als jouw onderneming, carrière, baan of business – hoe je het ook wilt noemen – een hele belangrijke drijfveer is voor de manier waarop je leeft en je realiteit creëert? Soms kan je het gevoel hebben dat je vastzit. En misschien merk je nu opeens dat je business best saai en niet inspirerend genoeg is. Maar dat kan ook anders.

Wat heb jij nodig om meer uit je business te halen?

Waarom ondernemerscoaching?

Ondernemerscoaching bij RMRKBL is geen reguliere ondernemerscoaching. Het gaat veel verder dan simpele marketingstrategieën en mentoring alleen.

Jouw brein is de sleutel tot jouw succes. Om jouw doelen te bereiken heb je niet alleen de juiste mindset nodig. Door blokkades op te heffen kan je meer geld, meer klanten, meer vrije tijd je leven binnen te laten stromen. Hoe? Eenvoudig door patronen van negatieve herhalende gedachten te doorbreken.

Open deuren naar je eigen succesformule

Er is nog een reden waarom jij nog niet jouw droom bedrijf en leven hebt. Zo geven we vaak externe factoren, zoals het weer je relatie of voldoende geld de schuld dat we ons succesvol en gelukkig leven nog niet hebben bereikt. Maar jij hebt alle kennis en vaardigheden al in je; je dient ze alleen nog te (her)ontdekken en je ‘eigen’ deuren te openen.
Samengevat zorg ik er als ondernemerscoach voor dat je stap voor stap jouw eigen succesformule ontrafelt – voor je bedrijf en je privéleven.

Ondernemerscoaching met Xpert Business School

Er is geen twijfel over mogelijk dat jij RMRKBL bent. En een goede business coach kijkt dan ook verder dan enkel een goede marketingstrategie. Een goede businesscoach zal nooit met een “one-size-fits-all-strategie” aankomen die je direct kunt implementeren. Nee, iedere onderneming is verschillend en daarom heeft ook ieder bedrijf een andere strategie nodig. Ik leer je in je kracht te gaan staan, zodat jij je bedrijf kan runnen vanuit wie jij echt bent.

Als jij kiest om te ondernemen met de juiste mindset, dan is het resultaat ook helder. Je krijgt direct eenvoudig MÉÉR

  • klanten
  • inkomen
  • energie
  • vrijheid
  • maar bovenal heel veel meer plezier in het ondernemen

Wil je mij beter leren kennen?

Jij bepaalt waar je heen wilt, ik help je daar te komen

Je wilt natuurlijk als ondernemer het maximale uit je business halen. Een ondernemerscoach kan je hier dan perfect bij helpen. Het is wel ontzettend belangrijk dat je een coach vindt die bij je past. Er zijn namelijk heel veel coaches te vinden, en niet iedereen is geschikt voor jou en je bedrijf. Zorg dus dat je een coach vindt waar je een perfecte match mee hebt en die jou kan helpen om jouw wensen te concretiseren en het oplossen van de obstakels waar je tegen aan loopt.

Hoewel ik al heel lang actief ben als ondernemerscoach, is werken met mij ook niet voor iedere ondernemer geschikt.

Het is belangrijk dat je een ondernemerscoach dus van te voren al een beetje leert kennen om te kijken of diegene bij je past.

Daarom schrijf ik regelmatig artikelen voor ondernemers in mijn Online Magazine met thema’s zoals dromen & verlangens, meer zelfvertrouwen, blokkades doorbreken, (geld) mindset, overvloed, business & spiritualiteit, praktisch en lifestyle.

Verder maak ik video’s voor ondernemers op RMRKBL TV om te zien wie ik ben. Maar ook heb je de mogelijkheid om mijn gratis training te volgen om 3x productiever te worden. Hierdoor kun je een goed beeld krijgen van mij en of ik de persoon ben die jou kan helpen.