RMRKBL

Heb jij last van uitstelgedrag? Lees dit vooral NU als jij jouw droom telkens uitstelt.

En hoor jij jezelf vaak zeggen: “Als X gebeurt, dan ga ik…”? Dan heb jij ook, net als heel veel anderen last van uitstelgedrag. Maar geen nood, vandaag laat ik je zien wat je je kunt doen om het te veranderen.

Wacht niet tot X gebeurt, voordat je begint met het veranderen van je leefstijl, het veranderen van je gewoonten of gedrag of het beginnen aan een nieuw hoofdstuk in je leven. Wacht niet!

Veel mensen zitten in de wachtkamer. Een patroon om af te wachten op ‘iets’. Denk hier eens over na. “Zodra de kinderen uit huis zijn, dan ben ik vrij om te gaan en te staan waar ik wil. Dan kan ik voor mezelf beginnen. Dus ik wacht gewoon rustig af.”

Nee – het is tijd dat je begint met iedere dag jouw leven te leven.

Ik heb een vriendin, die ik coach in mijn Elite XP Coaching Programma. Die letterlijk afgelopen week tegen mij zei in de coaching call: “Ik wacht met mijn business online promoten, tot ik het geld heb.” En ik had zoiets van: “WAT?” En hopelijk vind jij dit net zo ironisch als ik dat vind. Want het is gewoon idioot om tegen jezelf te zeggen: “ik wacht tot ik me op een dag beter voel…of ik wacht tot de kinderen uit huis zijn…nee, ik wacht tot ik rijk ben…of ik wacht tot ik verhuisd ben…ik wacht tot ik het geld heb…of ik wacht tot hij of zij het goed vindt…of ik wacht tot morgen…”

Wacht niet “TOT”. Want dan kun je echt wachten tot je een ons weegt. Vandaag is het begin van een nieuw hoofdstuk van je leven. En dat begint met een nieuwe manier van denken. Een nieuwe manier van kijken naar de wereld. Patronen doorbreken en nieuwe gewoonten aanleren.

Je hoeft niet te wachten. Niet te wachten tot andere mensen jou begrijpen. En je hoeft al helemaal niet te wachten op goedkeuring van een ander. Realiseer je en accepteer dat jij de enige bent die jezelf tegenhoudt. En hier begint het dan ook.

Om de touwtjes van jouw dromen en leven weer in handen te nemen, zal je moeten zeggen: “Ik ben verantwoordelijk, het is mijn keuze, hier gaan we. Vandaag ga ik beginnen om gezonder te eten. Ik begin vandaag met sporten. Vandaag begin ik met mijn tijd beter in te delen. Ik ga vandaag werken om mezelf online meer zichtbaar te maken. Vandaag ga ik leren hoe ik mijn business moet runnen. Ik ga vandaag meer waarde hechten aan mijn welzijn. Vandaag ga ik meer aan de slag met mijn creativiteit. Ik besluit vandaag om gelukkig te zijn en innerlijke vreugde voelen.” De keuze is altijd aan jou, snap je wat ik bedoel?

Op een gegeven moment zal je gewoon moeten zeggen tegen jezelf “ik wacht niet langer”. Want sommige van jullie wachten tot je wat geld verdient, je gecertificeerd in iets bent of die kans van je leven aangeboden krijgt. Mijn wens voor jou zou zijn om eens innerlijk te onderzoeken en te vragen waar je nu op aan het wachten bent? Wat is het waar je van zegt: “op een dag dan zal ik dat doen”?

Luister, hoe langer je iets uitstelt, hoe onrustiger je je van binnen voelt en meer hekel je er aan krijgt. Hoe langer je wacht op dingen, waarvan je weet dat je dat moet zijn, doen, creëren of in de richting moet gaan van, des te meer het opstapelt en des te moeilijker het wordt.

In je hoofd ben je aan het pingpongen en gaat het van: “Ik wil dit, ik weet dat dit belangrijk voor mij is, maar ik handel er niet naar.” En dat veroorzaakt wantrouwen in jezelf.

Weet je waarom zoveel mensen blijven hangen in uitstelgedrag, het oude hoofdstuk of ontmoediging in plaats van de touwtjes weer zelf in handen te nemen? Omdat ze niet op zichzelf vertrouwen. En dat is heus niet omdat ze een vreselijk mens zijn. Maar het komt voor een groot deel omdat ze wachten. En op de achtergrond draait een programma in hun hoofd en lichaam, dat gaat van: “ Ik weet dat ik die dingen moet doen. Ze zijn goed voor mij, maar ik voel me vandaag niet zo goed. Dus in plaats van het te doen, ga ik wel over mijn social media zitten scrollen of Netflixen.” Of “ik weet dat die coaching voor mij de manier is om mijn business te laten groeien, maar ik ga wachten tot ik eerst wat geld verdien.” Of…“ik weet dat aardig zijn goed is, maar ik hoef vandaag niet aardig tegen haar te zijn, want zij is onaardig tegen mij en ik wacht tot zij verandert.” Dit is niet congruent zijn aan wie jij bent.

Ik weet uit eigen ervaring dat het lastig kan zijn om de touwtjes weer terug in handen te nemen, op jezelf te vertrouwen en vandaag te zeggen dat je de dingen gaat doen die goed voor je zijn.

Toen ik op het dieptepunt zat, had ik dit probleem ook. We hebben allemaal uitstelgedrag. Ik weet dat jij ook dit probleem hebt. Zelfs die perfecte succesvolle persoon waar jij naar opkijkt heeft dit probleem gehad. Dus, wacht niet. Wacht niet tot het perfecte moment, want die gaat NOOIT komen, als jij nu zelf niet actie onderneemt.

Waar wacht je op?

Ik wil je uitnodigen om een vel papier of een notitieblok te pakken, schrijf het hieronder in de comments of wat dan ook, iets om jouw “ik-wacht-niet” lijst op te schrijven. Stel het gesprek niet uit om met je partner het gesprek aan te gaan, ook al komt er misschien ruzie van. Wacht niet met het creëren van jouw online training, tot een volgende crisis. Wacht niet met het verhuizen naar jouw droomhuis aan zee, tot je rijk bent. Stel die wereldreis niet uit tot je gepensioneerd bent en alle tijd van de wereld hebt. Wacht niet. Zorg dat jij jouw “ik-wacht-niet” lijst hebt, want het is onbetaalbaar.

Het kunnen al hele simpele en eenvoudige dingen zijn, zoals eenvoudige dromen en verlangens. Op mijn uitstelgedrag lijst stond een paar maanden geleden “wacht niet om ONPR Academy te lanceren.” En nu staat de website live. Wacht niet met je gezondheid, omdat je druk bent. Maak korte metten met je uitstelgedrag en wacht daar niet op.

Jouw nieuwe hoofdstuk begint vandaag!

Tot slot wil ik je heel graag uitnodigen om de koe bij de hoorns te vatten en maak vandaag nog de beslissing om ook deel te nemen aan de training die de persoonlijke en spirituele ontwikkeling van bij heel veel mensen in de lift brengt. Leer hoe je met een eeuwenoude en doeltreffende, maar o-zo simpele methode jouw conflicten en problemen oplost. De training Los Je Problemen Op is waardevol, waardevol, waardevol en voor slechts 27 euro leer je LIVE:

  • wat de vier simpele stappen van deze probleemoplossende methode zijn;
  • wat de achtergrond waarop de methode is gebaseerd en
  • hoe je het kunt toepassen in jouw dagelijkse leven.

Meeste mensen die in dezelfde situatie zitten als jij, hebben het gevoel dat ze deze training moeten doen om de controle terug te krijgen over hun leven en de blokkades te doorbreken. Zodat ze weer open staan voor goddelijke inspiratie. Jij toch ook?

Ingrid van Lith is de online business coach, life coach en trainer waar individuen, zelfstandig ondernemers, coaches en dienstverleners naar zoeken.

Haar missie is om individuen en bedrijven te empoweren om een significant verschil te maken in hun leven en dat van anderen.

Ze brengt een uniek en fris perspectief op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap, doordat zij haar kennis en ervaring vanuit online marketing, NLP (Neuro Linguïstisch Progammeren), Hypnose, Reiki, Ho’oponopono en High Performance met elkaar combineert.

Ingrid van Lith - jouw nieuwe business coach, life coach en trainer | RMRKBL
Word 3x Productiever | RMRKBL

Word 3x Productiever

Hoe zou het voor je zijn als jij ook binnen enkele minuten 3X productiever wordt?

Pling, je hebt een e-mail. Tring, tring, tring, je telefoon gaat. Je scrolt wat over je social media feeds. En als het dan 17.00 uur is, vraag jij jezelf af hoe de tijd zo snel kon gaan. Er zitten te weinig uren in een dag om de dingen te doen die jij moet doen.

Ik ben benieuwd wat jij met de tijd gaat doen, die je over hebt als je mijn strategieën toepast.

 

Meld je hieronder aan met jouw voornaam en e-mailadres en ik stuur je direct de link naar de videotraining.

Je bent binnen! Je ontvangt een e-mail binnen enkele minuten met de link naar de eerste video. Check ook je spambox.

CREËER EEN REMARKABLE LEVEN

Ben je er klaar voor om het leven te CREËREN en LEVEN, waar je altijd van hebt gedroomd? Vul hieronder het formulier in om samen met Ingrid te ontdekken welk persoonlijke of zakelijke ontwikkelingsprogramma het beste bij jou past.

You have Successfully Subscribed!

Wachtlijst Los Je Problemen Op

Wanneer jij verzekerd wilt zijn van een plek in deze training, reserveer dan NU alvast jouw plek op de wachtlijst. Voor deze LIVE training zijn slechts 25 plekken beschikbaar, dus niet iedereen kan meedoen. Daarom is er noodzakelijkerwijs een wachtlijst. En terwijl je wacht, ontvang jij iedere week interessante updates die je gelijk kunt toepassen én voorrang zodra de deuren weer opengaan. Je hoeft je alleen hieronder aan te melden en je hoort vanzelf van mij.

Yes, je staat nu op de wachtlijst!