RMRKBL

Neuro Linguïstisch Programmeren

Wat is neuro linguïstisch programmeren?

Neuro linguïstisch programmeren of in de volksmond ook vaak afgekort tot NLP. Neuro linguïstisch programmeren is een methodiek voor krachtige persoonlijke ontwikkeling en effectieve communicatie.

NLP is erg krachtig en effectief. Het geeft je snel inzicht in de drijfveren en motivaties van ons handelen. Oftewel: “waarom doen we wat we doen en hoe kun je dat veranderen”.

Het uitgangspunt bij neuro linguïstisch programmeren is dat je leert hoe je je leven verbeterd en dat je geniet van de dingen in het dagelijks leven.

We zijn ons vaak niet bewust dat onze ervaringen en gebeurtenissen dit vermogen aantast. Dat een ingrijpende gebeurtenis invloed op je leven heeft, dat weten we vaak wel. Maar dat juist die ogenschijnlijke onbelangrijke gebeurtenissen van belang zijn. Onbewust hebben die namelijk een groot effect op je denken, doen en handelen.

Hoe werkt nlp?

Bij neuro linguïstisch programmeren draait het ten eerste om bewustwording. Hoe bewust ben jij nu wat er in je hoofd gebeurt, terwijl je dit leest? En wat de invloed is van die onbewuste processen in je hoofd?

De informatie die via jouw zintuigen binnenkomt, wordt eerst gefilterd door jouw unieke filters. Ze zijn uniek, omdat ze gebaseerd zijn op jouw ervaringen, overtuigingen, omgeving, cultuur en opvoeding. Nadat de informatie is gefilterd, wordt de overgebleven informatie omgezet in gedachten, gevoelens en gedrag. Jouw unieke gedachten, gevoelens en gedrag.

Nu begrijp je dat wat jij waarneemt via jouw zintuigen niet persé de waarheid is. Het is jouw unieke kijk op dingen. Met nlp leer je om op een andere manier naar ervaringen te kijken. Om overtuigingen te veranderen. Zodat je een structurele andere kijk op dingen krijgt. Je gaat anders denken, voelen en doen en die effecten zijn dan ook direct merkbaar.

NLP is dan ook een uiterst geschikte manier om met jezelf aan de slag te gaan, je persoonlijk te ontwikkelen en die resultaten bereiken wat jij graag wilt.

Neuro linguïstisch programmeren in coaching

Bij veel coachingsprogramma’s word je verteld wat je moet doen. Het enige wat er niet wordt verteld is hoe je het moet doen.

NLP coaching is een vorm van coaching waarbij je snel en blijvend in je kracht wordt gezet. En dat is precies waar NLP coaching het verschil maakt. Ik vertel je niet wat je moet doen, maar ik help je jouw obstakels daadwerkelijk ongedaan te maken. Ook installeren we direct wat jij nodig hebt, zodat jij veel sneller en makkelijker jouw doel bereikt.

Hierdoor wordt verandering, groei en ontwikkeling niet alleen eenvoudig en leuk, maar ook blijvend.

Met nlp leer jij om het stuur van jouw leven weer terug in handen te nemen.

Het succes van nlp in de praktijk

Al zolang ik mij kan herinneren, ben ik gefascineerd door de neurowetenschap. Ik heb nlp opleidingen gevolgd en ben gecertificeerd NLP practitioner, NLP Master Practitioner en NLP Trainer. Aanvullend heb ik ook een opleiding in Ericksoniaanse hypnose gevolgd.

In al mijn coaching en traininingsprogramma’s maak ik gebruik van NLP en hypnose. Daardoor help ik je door de obstakels heen te navigeren en geef je concrete handvatten, zodat je mentaal in topconditie bent en blijft. Je merkt direct resultaat en daarom wordt mijn coaching vaak ‘life-changing’ genoemd.

Nieuwe krachtgevende overtuigingen en patronen

Ingrid was mijn Coach (met hoofdletter C) tijdens mijn opleiding NLP Master Practitioner.

Ingrid coachte mij op een aantal hardnekkige belemmerende overtuigingen en zij heeft mij geholpen bij het installeren van nieuwe krachtgevende overtuigingen en patronen. Waardoor mijn eigen ontwikkeling een enorme boost heeft gekregen.

De coachingstijl van Ingrid is direct, open en in verbinding. Zonder omhaal op het doel af en bijzonder effectief. Ik kan Ingrid van harte aanbevelen!

Johan Koning

Coach | Trainer | Facilitator, Valuable Partnership

Welk gebied van je leven is nu het meest belangrijk om te verbeteren?

Klik op het plaatje om RMRKBL’s oplossingen-zoeker te starten. Dit is jouw hulp bij het vinden van het juiste programma voor jouw persoonlijke of zakelijke ontwikkeling, wat perfect aansluit bij jouw behoefte.

Word 3x Productiever | RMRKBL

Word 3x Productiever

Hoe zou het voor je zijn als jij ook binnen enkele minuten 3X productiever wordt?

Pling, je hebt een e-mail. Tring, tring, tring, je telefoon gaat. Je scrolt wat over je social media feeds. En als het dan 17.00 uur is, vraag jij jezelf af hoe de tijd zo snel kon gaan. Er zitten te weinig uren in een dag om de dingen te doen die jij moet doen.

Ik ben benieuwd wat jij met de tijd gaat doen, die je over hebt als je mijn strategieën toepast.

 

Meld je hieronder aan met jouw voornaam en e-mailadres en ik stuur je direct de link naar de videotraining.

Je bent binnen! Je ontvangt een e-mail binnen enkele minuten met de link naar de eerste video. Check ook je spambox.

CREËER EEN REMARKABLE LEVEN

Ben je er klaar voor om het leven te CREËREN en LEVEN, waar je altijd van hebt gedroomd? Vul hieronder het formulier in om samen met Ingrid te ontdekken welk persoonlijke of zakelijke ontwikkelingsprogramma het beste bij jou past.

You have Successfully Subscribed!

Wachtlijst Los Je Problemen Op

Wanneer jij verzekerd wilt zijn van een plek in deze training, reserveer dan NU alvast jouw plek op de wachtlijst. Voor deze LIVE training zijn slechts 25 plekken beschikbaar, dus niet iedereen kan meedoen. Daarom is er noodzakelijkerwijs een wachtlijst. En terwijl je wacht, ontvang jij iedere week interessante updates die je gelijk kunt toepassen én voorrang zodra de deuren weer opengaan. Je hoeft je alleen hieronder aan te melden en je hoort vanzelf van mij.

Yes, je staat nu op de wachtlijst!