RMRKBL

Hoe verhoog ik mijn mentale energie, zodat ik meer voor elkaar krijg?

De meesten van ons leven niet het leven wat ze voor ogen hadden. Jammer genoeg, benutten we niet ons volledig potentieel en we zijn niet de beste versie van onszelf. We kunnen een beter leven hebben, meer impact hebben en ons veel beter voelen. Allemaal hebben we de kracht om onze realiteit te veranderen en meer overvloed en rijkdom in ons leven aan te trekken. En daarvoor moeten we onze energie frequentie verhogen, zodat we gaan matchen met de dingen die we echt willen.

Zo binnen, zo buiten

In andere woorden de kwaliteit van je gedachten, in gevoelens, houding en gedrag, is wat je realiteit creëert. Je gedachten zorgen ervoor dat je mentale energie verandert. Meestal gebeurt dit op een onbewust niveau en ‘lijkt’ het of je er geen controle over hebt.

Als je je bijvoorbeeld zorgen maakt, bang bent of je overweldigt voelt, dan verlaagt je mentale energie frequentie. Waardoor je leven, het runnen van je business en relaties met anderen als serieuze uitdagingen aanvoelen. Je hebt het gevoel dat de dingen jou overkomen en je daar geen grip op hebt. En je schakelt dan over op een overlevingsmodus. Terwijl je toch echt zelf deze realiteit hebt gecreëerd.

Want als je een hoger energie niveau hebt, dan gaat alles in je leven in een moeiteloze ‘flow’. Relaties zijn harmonieus en alles wat je wilt stroomt in overvloed je leven binnen.

Jij bent dus echt zelf verantwoordelijk voor de situaties die je ‘overkomen’ door je eigen mentale projectie.

Dus als je je leven, of de situaties die je meemaakt, wilt veranderen, dan zal je je mentale energie niveau moeten verhogen. En om je deze frequentie te verhogen, zal je de controle moeten krijgen over jouw gedachtepatronen en deze patronen moeten gaan doorbreken.

Energie niveau snel verhogen

Een tijdelijke verandering maken in je mentale energie frequentie is eigenlijk heel eenvoudig. Door simpelweg je fysieke houding te veranderen kan je binnen enkele seconden al naar een hoger energie niveau stijgen. Spring maar eens rond en gebruik je hele lichaam. Zwaai met je armen en strek al je ledematen maar eens goed uit. Of glimlach gewoon eens voor één minuut. Of zing mee op je favoriete liedje waar je blij van wordt. Of neem een koude douche.

Dit zijn allemaal manieren om je state-of-mind binnen luttele seconden te veranderen. Alleen het heeft jammer genoeg geen langdurig effect. Zodra je gedachtepatronen weer de overhand gaan nemen, zal je energie frequentie weer gaan dalen.

Om langdurig je energie frequentie te verhogen zal je je weerstand moeten loslaten, zodat je echt de controle gaat krijgen over jouw gedachtepatronen en deze kan gaan onderbreken. Dat doe je door je focus te verleggen. Schenk geen aandacht meer aan de dingen die NIET goed gaan in je leven. Maar ga eens letten op de dingen die WEL goed gaan.

Hieronder beschrijf ik vijf manieren, die mij helpen, om mijn mentale energie te stimuleren. Zo zal je je energie frequentie verhogen en je gedachtepatronen onderbreken. Als je dit regelmatig doet en herhaalt, dan wordt het een onderdeel van je systeem. Zodat je in een gelijksoortige nieuwe situatie heel snel weet wat je kan doen om het te veranderen.

Stimuleer je mentale energie

1. Word bewust van je gedachten

Schenk daarom vanaf nu eens aandacht aan de gedachten die je denkt. Luister aandachtig naar al jouw gedachten. Alles wat je denkt, zegt of voelt wordt namelijk realiteit. Heb je positieve of negatieve gedachten?

Als er bijvoorbeeld een negatieve gedachte opkomt, sta er dan eens even bij stil. Accepteer dat de gedachte er is, zonder te veroordelen dat je die gedachte hebt. En ga dan eens na of die gedachte wel waar voor je is. En hoe die gedachte jou belemmert. Bedenk dan vervolgens hoe je deze gedachte kan transformeren naar een gedachte die wel waar voor je is en jou steunt.

2. Verschuif je focuspunt

Als je voelt dat je een lage energie hebt en het allemaal even niet meer zo lekker loopt. Neem dan eens even de tijd om goed te luisteren naar de ‘richting’ die jouw gedachten aangeven. Richten jouw gedachten zich dan voornamelijk op de dingen die je niet wilt? Gebruik je misschien vaak woorden zoals bijvoorbeeld ‘weg van’, ‘vermijden’ of ‘voorkomen’, dan ben je gefocust op wat je NIET wilt. Draai dan je gedachten om door je te focussen op wat juist WEL wilt. En gebruik woorden die gericht zijn op je uitkomst, je doel, zoals: naartoe en vooruit.

3. Voel je lichaam

In ons dagelijks leven zitten we veel te veel in het hoofd, zijn we constant online en gaan we maar door en door. Daarbij negeren we vaak de signalen van ons lichaam. Ons lichaam staat in nauwe verbinding met onze geest. En zodra je voelt dat je weer vast begint te zitten met negatieve gedachten of emoties. Stop dan gewoon even en ga bewust ademhalen. Je zult onmiddellijk het verschil voelen.

Het wordt ook wel de 4-7-8-methode genoemd. Inademen voor 4 tellen, 7 tellen vasthouden en 8 tellen uitademen.

Ga daarvoor goed rechtop zitten, met je rug los van de leuning. Druk met je tong zachtjes tegen de achterkant van je boven tanden bij het inademen. Zorg ook dat je tijdens het inademen je ribben zijwaarts uitzet. Desnoods houd je je ribben aan de zijkanten vast, ter hoogte van je bh-band. En bij het uitademen zorg je ervoor dat je jezelf groter maakt en rechter op gaat zitten. Doe drie keer de 4-7-8-methode, ontspan vervolgens, adem nog een laatste keer diep in en uit en ontspan volledig. Je zult merken dat je dan meer in je lichaam zit en de gedachten of emoties als sneeuw voor de zon zijn verdwenen.

4. Neem een power-nap

Als we slapen wordt onze geest vrij gemaakt van onze gedachten en emoties, die invloed hebben op onze mentale energie. Dus lukt het je niet om je los te maken van die negatieve gedachtestroom, waarom doe je dan geen 20 minuten power-nap? Hoe vaak komt het niet voor dat als je geslapen hebt, dat je je dan heel anders voelt? Je brein wordt even gereset en de natuurlijke hogere energie frequentie komt terug.

5. Doe waar je van houd

Wil je de hoogst mogelijke energie frequentie behalen? Dan zijn passie en gelukkig zijn de sleutelwoorden. Deze twee emoties hebben het hoogste niveau aan positieve energie dat we kunnen behalen. Als je gevoelens van compleet geluk en blijheid ervaart, dan is er geen ruimte meer over voor negatieve energie. Dus doe iedere dag iets wat je leuk vindt!

Ga werken vanuit je passie en verdien daar je inkomen mee. Je gaat gegarandeerd dagelijks met veel plezier aan het werk. Of begin gewoon eenvoudig met dagelijks tijd in je agenda te blocken om iets te doen wat je echt leuk vindt om te doen. Doe het, geniet ervan en voel hoe de energie in je lichaam zich tot de grootste hoogte opbouwt.

Door je mentale energie frequentie te verhogen ben je in staat om een meer gelukkig leven te gaan leiden. Want hoe beter je je voelt, hoe hoger je energie niveau wordt. En hoe hoger je energie niveau wordt, des te beter je zal voelen. En dan is het super makkelijk om de realiteit te creëren zoals jij dat wilt door de rijkdom en overvloed in je leven aan te trekken.

Laat je horen in de comments…
Wat doe jij om je energie naar een hogere frequentie te brengen? Of als je nog rond cirkelt en niet je volledig potentieel gebruikt, wat houd je tegen?

Alles in je leven komt je eenvoudig en in overvloed tegemoet! Be REMARKABLE!

Tot slot wil ik je heel graag uitnodigen om de koe bij de hoorns te vatten en maak vandaag nog de beslissing om ook deel te nemen aan de training die de persoonlijke en spirituele ontwikkeling van bij heel veel mensen in de lift brengt. Leer hoe je met een eeuwenoude en doeltreffende, maar o-zo simpele methode jouw conflicten en problemen oplost. De training Los Je Problemen Op is waardevol, waardevol, waardevol en voor slechts 27 euro leer je LIVE:

  • wat de vier simpele stappen van deze probleemoplossende methode zijn;
  • wat de achtergrond waarop de methode is gebaseerd en
  • hoe je het kunt toepassen in jouw dagelijkse leven.

Meeste mensen die in dezelfde situatie zitten als jij, hebben het gevoel dat ze deze training moeten doen om de controle terug te krijgen over hun leven en de blokkades te doorbreken. Zodat ze weer open staan voor goddelijke inspiratie. Jij toch ook?

Ingrid van Lith is de online business coach, life coach en trainer waar individuen, zelfstandig ondernemers, coaches en dienstverleners naar zoeken.

Haar missie is om individuen en bedrijven te empoweren om een significant verschil te maken in hun leven en dat van anderen.

Ze brengt een uniek en fris perspectief op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap, doordat zij haar kennis en ervaring vanuit online marketing, NLP (Neuro Linguïstisch Progammeren), Hypnose, Reiki, Ho’oponopono en High Performance met elkaar combineert.

Ingrid van Lith - jouw nieuwe business coach, life coach en trainer | RMRKBL
Word 3x Productiever | RMRKBL

Word 3x Productiever

Hoe zou het voor je zijn als jij ook binnen enkele minuten 3X productiever wordt?

Pling, je hebt een e-mail. Tring, tring, tring, je telefoon gaat. Je scrolt wat over je social media feeds. En als het dan 17.00 uur is, vraag jij jezelf af hoe de tijd zo snel kon gaan. Er zitten te weinig uren in een dag om de dingen te doen die jij moet doen.

Ik ben benieuwd wat jij met de tijd gaat doen, die je over hebt als je mijn strategieën toepast.

 

Meld je hieronder aan met jouw voornaam en e-mailadres en ik stuur je direct de link naar de videotraining.

Je bent binnen! Je ontvangt een e-mail binnen enkele minuten met de link naar de eerste video. Check ook je spambox.

CREËER EEN REMARKABLE LEVEN

Ben je er klaar voor om het leven te CREËREN en LEVEN, waar je altijd van hebt gedroomd? Vul hieronder het formulier in om samen met Ingrid te ontdekken welk persoonlijke of zakelijke ontwikkelingsprogramma het beste bij jou past.

You have Successfully Subscribed!

Wachtlijst Los Je Problemen Op

Wanneer jij verzekerd wilt zijn van een plek in deze training, reserveer dan NU alvast jouw plek op de wachtlijst. Voor deze LIVE training zijn slechts 25 plekken beschikbaar, dus niet iedereen kan meedoen. Daarom is er noodzakelijkerwijs een wachtlijst. En terwijl je wacht, ontvang jij iedere week interessante updates die je gelijk kunt toepassen én voorrang zodra de deuren weer opengaan. Je hoeft je alleen hieronder aan te melden en je hoort vanzelf van mij.

Yes, je staat nu op de wachtlijst!