RMRKBL

Life Coaching is Life Changing

Wat is life coaching?

Life coaching is een term die veel wordt gebruikt, maar wat is het nu eigenlijk. Het gaat over groei, verandering en persoonlijke ontwikkeling. Over het verbeteren van de kwaliteit van je leven. Om te doen wat je graag wilt doen, het leven te leiden wat jij wilt leiden en de persoon te zijn wie je wilt zijn. Ik noem life coaching vooral het bereiken van een vorm van innerlijke vrijheid. En die innerlijke vrijheid is voor iedereen anders. Voor de één gaat het over succes hebben met werk, baan of een eigen onderneming, voor de ander voor meer kwalitatieve relaties, voor weer een ander gaat het over een betere gezondheid of meer zingeving. Wat jij ook graag wilt veranderen in jouw leven, het heeft alles te maken met een vorm van innerlijke vrijheid en de kwaliteit van je leven te verbeteren.

Inspire. Impact. Empower.

Wat houdt het precies in?

In bijna alle life coaching trajecten bestaan uit een aantal coaching sessies. Centrale vragen daarbij zijn: wie ben jij, wat wil jij en wat heb je nodig om dat te bereiken? Deze vragen vormen de basis van de gesprekken, waarbij de life coach je begeleidt en ondersteunt. Samen zoek je naar antwoorden op deze vragen en biedt de life coach je oplossingen en handvatten aan om je doel(en) te bereiken.

Waarom zou ik voor life coaching kiezen?

Op een schaal van 1-10, hoe gelukkig ben je dan nu? Hoe blij ben je met je werk? Heb je tijd voor leuke dingen? Is er een goede balans tussen werk en privé? Verdien je genoeg inkomen of maak je je zorgen over geld? Eet je gezond en sport je 2 keer per week? En hoe zien jouw relaties eruit? Door een verkeerde baan, ongezonde relatie of financiële problemen kan het zijn dat jij die innerlijke vrijheid mist. En om uit die negatieve spiraal te komen, moeten er dingen in je leven veranderen. Life coaching helpt je hierbij. En een goede life coach vertelt je niet alleen wat je moet doen om het leven te leiden dat je wilt leiden en de persoon te zijn die je wilt zijn. Maar hij of zij helpt je om weer zelf aan het roer van je leven te gaan staan.

Wat kan ik ermee bereiken?

Veel mensen weten niet wat ze nu eigenlijk met life coaching kunnen bereiken.

Samen met een life coach ga je op zoek naar een nieuwe manier van leven. Een leven dat bij jou past. Wat jouw doel ook is, met een life coach in de arm kun je dat realiseren. Hieronder een paar voorbeelden van doelen.

Meer zelfvertrouwen Vrij van (faal)angst Goede balans werk – privé Goede keuzes maken Stress verminderen en/of burn-out voorkomen
Effectief communiceren Relaties verbeteren (privé of werk) Toekomstvisie bepalen Passend werk hebben Met kritiek en negativiteit kunnen omgaan
Talenten ontdekken Verdriet verwerken Leren loslaten Vanuit je missie leven (en werken)

Ook je eigen leven CREËREN en LEVEN, waar jij altijd van hebt gedroomd?

Heb je naar aanleiding van dit artikel ook meer zin gekregen om het leven leiden dat jij wilt LEVEN en de persoon zijn die jij wilt ZIJN? En behoor jij tot de groep mensen die het beste uit zichzelf en hun leven willen halen? Dan is life coaching een uitnodiging voor jou om op pad te gaan.

Word 3x Productiever | RMRKBL

Word 3x Productiever

Hoe zou het voor je zijn als jij ook binnen enkele minuten 3X productiever wordt?

Pling, je hebt een e-mail. Tring, tring, tring, je telefoon gaat. Je scrolt wat over je social media feeds. En als het dan 17.00 uur is, vraag jij jezelf af hoe de tijd zo snel kon gaan. Er zitten te weinig uren in een dag om de dingen te doen die jij moet doen.

Ik ben benieuwd wat jij met de tijd gaat doen, die je over hebt als je mijn strategieën toepast.

 

Meld je hieronder aan met jouw voornaam en e-mailadres en ik stuur je direct de link naar de videotraining.

Je bent binnen! Je ontvangt een e-mail binnen enkele minuten met de link naar de eerste video. Check ook je spambox.

CREËER EEN REMARKABLE LEVEN

Ben je er klaar voor om het leven te CREËREN en LEVEN, waar je altijd van hebt gedroomd? Vul hieronder het formulier in om samen met Ingrid te ontdekken welk persoonlijke of zakelijke ontwikkelingsprogramma het beste bij jou past.

You have Successfully Subscribed!

Wachtlijst Los Je Problemen Op

Wanneer jij verzekerd wilt zijn van een plek in deze training, reserveer dan NU alvast jouw plek op de wachtlijst. Voor deze LIVE training zijn slechts 25 plekken beschikbaar, dus niet iedereen kan meedoen. Daarom is er noodzakelijkerwijs een wachtlijst. En terwijl je wacht, ontvang jij iedere week interessante updates die je gelijk kunt toepassen én voorrang zodra de deuren weer opengaan. Je hoeft je alleen hieronder aan te melden en je hoort vanzelf van mij.

Yes, je staat nu op de wachtlijst!