RMRKBL

Thrive4Life Accelerated

Het Online Life Coaching Programma

Om het leven te creëren wat voor jou is voorbestemd

Meer verbinding, voldoening en succes in je leven

We zijn allemaal voorbestemd om meer in ons leven te bereiken. Maar we moeten stress, vermoeidheid, frustratie, doelloosheid en ontmoediging overwinnen. We moeten onze gedachten en emoties in het gareel krijgen. We hebben allemaal coaching nodig om dat voor elkaar te krijgen. En daar is het life coaching programma Thrive4Life Accelerated voor.

“Laat je groei niet aan toeval over” zeg ik heel vaak. Je kunt niet jouw dromen bereiken als je kiest voor een middelmatig leven zonder groei. Natuurlijk lees je weleens een boek of volg je een seminar hier en misschien bekijk je een video of luister je een podcast daar.

Geen wonder dat je zo gefrustreerd bent – je groeit niet zo SNEL als dat je graag zou willen (of nodig is)! Een beetje hier en daar zijn gewoon onvoldoende.

Belangrijkste voordelen van coaching

Benut jouw volledig potentieel

ontdek jouw unieke en inspirerende kracht en leer hoe je het beste uit jouw leven haalt

Neem blokkades weg

krijg tools en het zelfvertrouwen om blokkades op te heffen, zodat de rijkdom en het geluk ook jouw leven binnen kunnen stromen

Bereik uiteenlopende targets

vernieuw je energie en verander je mindset om je targets te bereiken, zowel op elk gebied van je leven

Ontbrand je passie

word een meester in communicatie en je emoties. Tap in je moed, kracht, zelfvertrouwen en passie en heb een positieve impact op jouw leven en dat van anderen

Krijg het zelfvertrouwen om doorbraken te creëren op elk gebied van je leven

Stel je eens voor dat jij ook de transformatie kunt maken en je BUSINESS laat groeien, de LIEFDE van je leven vindt, je GEZONDHEID verbetert, meer GELD aantrekt en ga zo maar door. Jij kan dit. Dat geloof ik echt. Als we samen kijken naar jouw huidige situatie en waar je naartoe wilt gaan. Dan maken we een plan en knallen we samen om jou en jouw leven naar het volgende niveau te brengen. Je leert een skillset die jou en jouw dromen de rest van je leven zal ondersteunen. Je ontdekt wat jouw hogere doel (jouw roeping), jouw visie en missie is en leert dat te bereiken wat jij wilt met de Thrive4Life formule. De Thrive4Life formule heb ik zelf ontwikkeld en is dus uniek op het gebied van persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Het is opgezet naar methodieken van Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) en verrijkt met onder andere elementen van de High Performance principes, Ho’oponopono en de Wet van de Aantrekkingskracht. Zodat je leert hoe jij jouw maximale potentieel en beste prestaties bereikt op alle gebieden van jouw leven. Dit life coaching programma gaat over hoe je meer succes en het maximale in jouw leven kunt bereiken. En ik coach je je door de obstakels en problemen heen.

Overwin angst, onzekerheid, twijfels

Je hoeft niet meer vast te zitten. Je hoeft op niets meer te wachten of perfect te zijn. Je moet alleen je zelfbewustzijn vergroten, je gedachten, je emoties en gewoontes voor je laten werken. Ik laat je zien hoe je dat doet.

Thrive4Life Accelerated life coaching programma | RMRKBL
Thrive4Life Accelerated life coaching programma | RMRKBL

Bereik meer en gebruik jouw potentieel

Het is lastig om meer te bereiken of meer te verdienen als je jezelf in de weg blijft zitten. Dit is waarom je 12 weken lang één-op-één met Ingrid werkt om de cirkel van zelfsabotage te doorbreken.

Bouw je droom sneller

Het gat dichten tussen het leven waar jij van droomt en het leven wat je nu leeft, hoe lang ben je daar al mee bezig? Het is tijd dat jij de BESTE strategieën leert hoe jij jouw dromen nog sneller kunt bereiken. 

Thrive4Life Accelerated life coaching programma | RMRKBL

Breakthrough. Achieve More. Build Dreams Faster.

Ontmoet de life coach

Hallo, ik ben Ingrid van Lith en ik heb zelf ook vast gezeten. Vast in mijn denken. Vast in mijn vooruitgang. Onzeker of dat wat ik wilde wel zou lukken. Het was een vicieuze cirkel. En ik wist niet HOE ik daaruit moest komen.

Nu had ik niks kunnen doen, dan had ik de zekerheid dat ik volgend jaar en dat jaar daarop en het jaar daarop nog zo erbij zou zitten. Dus ik besloot op zoek te gaan naar een mentor.

En ik ben dankbaar dat ik verschillende mentoren heb – waaronder Brendon Burchard en Mel Robbins – om mij te helpen GROEIEN. Omdat ik nu iedere dag HELDERHEID heb over de richting die ik op wil gaan. Ik heb meer LEF om echt voor mijn droom te gaan en ik ben de allerbeste versie van mezelf. Maar ook ben ik PRODUCTIEVER, zodat ik mijn doelen nog sneller bereik.

Ik ben eigenaar van twee online businesses, die allebei groeien in deze crisis tijd en ik leef het leven van mijn dromen.

Dat gun ik jou ook. Om ALLE gebieden van je leven naar het NEXT-level te tillen. Daarom heb ik de “Thrive4Life Accelerated” formule speciaal voor jou ontwikkeld. Want nu is het juist de PERFECTE tijd voor jou om boven alles uit te stijgen, als je een mentor hebt die jou alleen de allerbeste begeleiding biedt.

Met mijn Thrive4Life Accelerated formule houdt niks je meer tegen.

Onderneem. Gewoon. Actie.

Waarom life coaching?

Z Omdat je HELDERHEID krijgt in de richting die je op wilt gaan, wie je wilt zijn en wat je wilt doen. Veel mensen dwalen door het leven zonder écht te weten waar ze heen gaan, wie ze zijn en wat ze willen doen. Life coaching helpt jou jouw missie, hogere doel, visie voor ogen te krijgen en in handelbare stappen je doel(en) te realiseren.

Z Omdat je een andere MINDSET nodig hebt om te bereiken wat jij echt graag wilt. Geen enkele topsporter bereikt iets, zonder coach en een winnende mindset. Met life coaching leer je anders te denken, krijg je meer zelfvertrouwen, doorbreek je belemmerende patronen en gedachten en leer je vaardigheden om jezelf en anderen te inspireren.

Z Omdat jij NIEUWE GEWOONTES en gedrag nodig hebt om jouw ‘pijn’ om te zetten in brandstof. Veel mensen zijn erg goed in het spelen van verstoppertje en stellen liever dingen uit. Een goede life coach begrijpt menselijke psychologie en gedrag en geeft je tools om jouw gedrag en gewoontes daadwerkelijk te veranderen.

Z Omdat het je onnodige tijd en STRESS BESPAART. Blijven aanmodderen met hier en daar wat lezen, seminars bijwonen en podcasts luisteren kost je onnodig veel tijd en stress. Een life coach heeft de benodigde kennis en ervaring en weet hoe je moet ontwikkelen om versnelde vooruitgang te krijgen. Z Omdat het je helpt je volledige POTENTIE BENUTTEN. Als jij jouw dromen wilt bereiken, zul je de lat hoger moeten leggen. Maar door de dagelijkse dingen, kun je gemakkelijk jouw dromen uit het oog verliezen. Een life coach helpt je jouw energie te hernieuwen, houdt je op koers en duwt je in de richting om je volledige potentie te benutten. Z Omdat je je snel GELUKKIGER voelt. Wat heb je aan verhoogde productiviteit of winstgevendheid als je je niet gelukkig voelt? Weinig toch? Life coaching helpt je stress te verminderen, aspecten van je leven makkelijker te maken en even ‘terug te schakelen’ of te heroriënteren over wat jou nu het gelukkigst maakt. Want geloof het of niet ‘geluk’ is een keuze en zit hem vooral in je mindset en dat is iets waar dit life coaching programma je perfect bij kan helpen.

Thrive4Life Accelerated

Verander Je Leven in 3 Maanden

3 Maanden één-op-één life coaching programma om het leven te creëren wat voor jou voorbestemd is.

1 uur Zoom Kick-off gesprek om het ontwikkelingsplan te bespreken

12 x 60 minuten coaching sessies

Indien videosessies, dan krijg je de opname van de sessie in je eigen persoonlijke omgeving

Elke sessie ontvang je werkbladen en opdrachten

Toegang tot de privé RMRKBL Students Facebook groep voor direct support

48 uur e-mail support

BONUS: gratis toegang tot mijn Clarity Coaching programma (ter waarde van meer dan €4.000,-)

PLUS: je krijgt 3 extra sessies cadeau om binnen een heel jaar naar eigen inzicht in te zetten.

Thrive4Life Accelerated | One-on-One Life Coaching | RMRKBL

Resultaten die verwachtingen overstijgen

%

Verbeterd zelfvertrouwen

%

Verhoogde werk prestaties

%

Verbeterde relaties met jezelf en met anderen

%

Verhoogde effectiviteit

%

Verminderde stress

%

Verhoogde resultaten

De wijze waarop Ingrid persoonlijke ontwikkeling vorm geeft is erg praktisch en inspirerend. Stap voor stap. Ingrid heeft haar eigen en persoonlijke aanpak. Ze weet mij te raken en te motiveren. Ze remt me waar het moet en laat me groeien waar het kan.

Ilonka Remijsen

Coach | Trainer | Procesbegeleider, Be a better you

Klaar om je leven te veranderen?

Plan vandaag jouw eerste coaching sessie

Word 3x Productiever | RMRKBL

Word 3x Productiever

Hoe zou het voor je zijn als jij ook binnen enkele minuten 3X productiever wordt?

Pling, je hebt een e-mail. Tring, tring, tring, je telefoon gaat. Je scrolt wat over je social media feeds. En als het dan 17.00 uur is, vraag jij jezelf af hoe de tijd zo snel kon gaan. Er zitten te weinig uren in een dag om de dingen te doen die jij moet doen.

Ik ben benieuwd wat jij met de tijd gaat doen, die je over hebt als je mijn strategieën toepast.

 

Meld je hieronder aan met jouw voornaam en e-mailadres en ik stuur je direct de link naar de videotraining.

Je bent binnen! Je ontvangt een e-mail binnen enkele minuten met de link naar de eerste video. Check ook je spambox.

CREËER EEN REMARKABLE LEVEN

Ben je er klaar voor om het leven te CREËREN en LEVEN, waar je altijd van hebt gedroomd? Vul hieronder het formulier in om samen met Ingrid te ontdekken welk persoonlijke of zakelijke ontwikkelingsprogramma het beste bij jou past.

You have Successfully Subscribed!

Wachtlijst Los Je Problemen Op

Wanneer jij verzekerd wilt zijn van een plek in deze training, reserveer dan NU alvast jouw plek op de wachtlijst. Voor deze LIVE training zijn slechts 25 plekken beschikbaar, dus niet iedereen kan meedoen. Daarom is er noodzakelijkerwijs een wachtlijst. En terwijl je wacht, ontvang jij iedere week interessante updates die je gelijk kunt toepassen én voorrang zodra de deuren weer opengaan. Je hoeft je alleen hieronder aan te melden en je hoort vanzelf van mij.

Yes, je staat nu op de wachtlijst!