Ben jij er ook klaar voor om het leven te creëren wat voor jou is voorbestemd?

Nu Open Voor Aanmeldingen

Max. 20 personen!

Het 12-weekse 1-op-1 Life Coaching Programma
waar jij

met

Thrive4Life Accelerated

het leven creëert waar jij van droomt!

Stel je eens voor…

dat ik je een nieuwe manier kan leren om makkelijk en moeiteloos alles te doen waar jij altijd al van hebt gedroomd. Om je business te laten groeien, de liefde van je leven te vinden, je gezondheid verbeteren, meer geld aan te trekken en ga zo maar door.

Hoe zou het voor je zijn als je volgend jaar terugkijkt en de successen ziet van het afgelopen jaar? Dat je bereikt hebt wat jij graag wilt bereiken! En misschien zelfs meer. MOEITELOOS!

Dat je persoonlijke vrijheid hebt bereikt. Hoe ziet die vrijheid er voor jou uit? Misschien vrij van stress, die saaie baan, of belemmerende emoties en gedachten. Of juist fysiek en mentaal is excellente gezond en bruisend van energie. Of je trekt moeiteloos (betalende) klanten aan en ben je financieel vrij.

Is dat wat jij wilt bereiken?

Als jij er klaar voor bent om het leven te leven wat jij verdient, dan ben je hier op de juiste plek.

Meld Je Nu Aan Voor 1-op-1 Coaching!

Boek jouw GRATIS sessie met Ingrid van Lith | RMRKBL Online Academie

Ik begrijp je…

het is nu niet makkelijk. We leven in een tijd, waarin opeens alles wat bekend voor ons was is veranderd. Je bent misschien je baan verloren. Of je had een business waar je voornamelijk inkomsten verdiende via fysiek klantcontact. Maar vanwege de crisis heb je nu minder klanten. Of je bent bang dat je coronavirus krijgt omdat je gezondheid zwak is. Het verlies, de onzekerheid en de angst verlammen je en houden je vast op de plek waar je nu bent. En of ooit de manier van leven terugkomt zoals wij die voor deze crisis kenden, is onzeker. Wat wel duidelijk is, is dat als jij nu niet iets doet, wordt het ook niet beter.

Ik heb zelf ook vast gezeten. Vast in mijn denken. Vast in mijn vooruitgang. Onzeker of dat wat ik wilde wel zou lukken. Het was een vicieuze cirkel. En ik wist niet HOE ik daaruit moest komen.

Nu had ik niks kunnen doen, dan had ik zekerheid dat ik volgend jaar nog zo erbij zou zitten. Dus ik besloot op zoek te gaan naar een mentor.

En ik ben dankbaar dat ik een mentor heb om mij te helpen GROEIEN. Omdat ik nu iedere dag HELDERHEID heb over de richting die ik op wil gaan. Ik heb meer LEF om echt voor mijn droom te gaan en ik ben de allerbeste versie van mezelf. Maar ook ben ik PRODUCTIEVER, zodat ik mijn doelen nog sneller bereik.

Mijn business groeit in deze crisis tijd. Dat gun ik jou ook. Om ALLE gebieden van je leven naar het NEXT-level te tillen. Daarom heb ik de “Thrive4Life Accelerated” formule speciaal voor jou ontwikkeld. Want nu is het juist de PERFECTE tijd voor jou om boven alles uit te stijgen, als je een mentor hebt die jou alleen de allerbeste begeleiding biedt.

Met mijn Thrive4Life Accelerated formule houdt niks je meer tegen.

Onderneem. Gewoon. Actie.

Wat je kunt verwachten…

is dat we samen kijken naar jouw huidige situatie en waar je naartoe wilt gaan. We maken een plan en samen gaan we knallen om jou en jouw leven naar het volgende niveau te brengen.

Je leert een skillset die jou en jouw dromen de rest van je leven zal ondersteunen. Je ontdekt wat jouw hogere doel (jouw roeping), jouw visie en missie is en leert dat te bereiken wat jij wilt met de Thrive4Life formule.

De Thrive4Life formule heb ik zelf ontwikkeld en is dus uniek op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het is opgezet naar methodieken van Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) en verrijkt met onder andere elementen van de High Performance principes en de Wet van de Aantrekkingskracht. Zodat je leert hoe jij jouw maximale potentieel en beste prestaties bereikt op alle gebieden van jouw leven.

Dit Life Coaching Programma gaat over hoe je meer succes en het maximale in jouw leven kunt bereiken. En ik coach je je door de obstakels en problemen heen.

Hoe werkt dit 1-op-1 Life Coaching Programma?

Dit programma omvat 12 sessies van 60-90 minuten één-op-één live online coaching sessies, inclusief een werkboek met opdrachten en bonus video materialen. Iedere sessie is opgebouwd uit twee elementen. De eerste 45 minuten krijg je 1-op-1 “coaching/training”, waarbij ik je iedere sessie iets nieuws leer. Het tweede deel (45 minuten) krijg je directe coaching op een probleem/obstakel/vraag waar jij op dat moment mee worstelt.

Waarom moet ik een aanmeldformulier invullen?

Heel eenvoudig en wel om twee redenen.

Ten eerste wil ik je beter leren kennen en zien of wij de juiste match zijn voor dit 12-weekse intensieve life coaching programma.

Ten tweede is het een kwestie van vraag en aanbod. Ik accepteer alleen een beperkt aantal klanten per keer. En ik wil alleen die kandidaten selecteren die het meeste uit dit programma halen. Want dit coachingsprogramma vraagt aandacht, focus en doorzettingsvermogen. Het is belangrijk dat jij klaar ervoor bent en bereid bent om het werk te doen.

Is de 1-op-1 coaching telefonisch of via video?

Dat is afhankelijk van jouw voorkeur. Ik kan je iedere week bellen of we kunnen een video gesprek via Zoom doen. In het laatste geval, ontvang je de video opnames in je eigen persoonlijke leeromgeving, zodat je er de rest van je leven toegang toe hebt en altijd weer terug kunt kijken.

Hoe werkt het inplannen van de sessies?

Als je bent geaccepteerd in dit coachingsprogramma, dan overleggen we direct wat de beste dag en tijdstip voor ons beide werkt. We plannen – als het mogelijk is – direct een aantal sessies vooruit. Zodat jij altijd kunt kiezen wanneer het jou het beste uitkomt.

Er is iets tussengekomen, kan ik dan de sessie verzetten of annuleren?

Uiteraard kan er altijd iets tussen komen. In de algemene voorwaarden lees je precies wat je dan moet doen als dat gebeurt.

Wat als ik meer vragen heb?

Stel gerust al je vragen en deel je zorgen of twijfels tijdens het intake gesprek (of neem contact met mij op via info@rmrkbl.nl).

Klaar voor Aanmelden? Ik ben blij voor je!