RMRKBL

“Ik heb nu geen geld.” Laat je niet stoppen door je Geldmindset!

Vaak ontmoet ik mensen die klagen over het hebben van “geen geld”. Ze hebben geweldige business ideeën, maar starten bijvoorbeeld niet hun eigen business, omdat ze “geen geld” hebben. Of investeren niet in trainingen om zichzelf te ontwikkelen, omdat ze “geen geld” over hebben om te investeren in zichzelf. Of willen heel graag iets hebben, maar denken dat ze het zichzelf financieel niet kunnen veroorloven. Ze laten zich stoppen door het idee van “geen geld” hebben.

Ben jij iemand die zichzelf laat stoppen door het idee van “geen geld” hebben?

Het hebben van geld of geen geld kan in veel gevallen je leven bepalen. En dat is zonde, want geld is overal en het ligt voor het oprapen.

Al vroeg in je jeugd ben je geconditioneerd met overtuigingen over geld. Misschien heb je de overtuiging ‘geld maakt niet gelukkig’. Of de overtuiging dat geld niet belangrijk is, maar familie en geluk wel. Of ben je opgegroeid in een gezin waarbij geld als slecht werd gezien.

Mijn ouders hebben mij geleerd hoe ik met geld moest omgaan (dacht ik). Geld was er in overvloed (in mijn belevingswereld). En sparen, dat was het gedachtegoed wat ik bewust mee kreeg van mijn ouders.
Mijn spaarrekening is dan ook altijd goed gevuld geweest. Totdat ik realiseerde dat ik op financieel vlak telkens tegen een glazen plafond aan kwam. Want iedere keer als ik een bepaald bedrag op mijn spaarrekening had, dan was binnen een jaar al mijn spaargeld op.

Natuurlijk had ik dan wel fijne en mooie dingen gekocht of geïnvesteerd in onroerend goed. Maar het feit dat ik iedere keer duizenden euro’s spaar en vervolgens binnen no-time opmaakte, frustreerde me. Het lukte me maar niet om meer geld te ontvangen dan dat bedrag.

Saboteer jij jezelf?

Zelf sabotage! Omdat ik niet bereid was om meer geld toe te laten. Ik wilde niet gezien worden als rijk en succesvol. Dit was een van de overtuigingen met betrekking tot geld, die ik van mijn moeder als voor ‘waar’ heb aangenomen. In haar kijk op de wereld, was gezien worden als rijk en succesvol een ‘slecht’ iets.

En de overtuigingen die jij voor ‘waar’ hebt aangenomen, zorgen nu voor een blokkade –onbewust – om meer geld in jouw leven toe te laten. En je versterkt de blokkade ook nog eens door steeds te zeggen dat je ‘geen geld’ hebt.

De blokkade zit dus diep geworteld in je onderbewustzijn en zijn vaak lang onzichtbaar. En voordat je de blokkade kan opheffen, zal je eerst ook helder moeten krijgen welke overtuigingen je blokkeren om meer geld te hebben.

Ben je bereid om dat te veranderen? Ben je bereid om anders te zijn? En ben je bereid om veel geld te ontvangen?

Het draait namelijk allemaal om energie. Jij bent een grote massa van stromende energie. Net als alle andere dingen om je heen, waaronder ook geld. Door te zeggen dat je geen geld hebt samen met jouw aangenomen overtuigingen met betrekking tot geld, creëer je een energie die daarmee matcht. Oftewel, geen stroom van geld.

Als je door blijft gaan in deze modus, dan zal je nooit meer geld ontvangen.

Welk perspectief heb jij over geld?

Bewust worden van je blokkade is de eerste stap. Hoe zie jij geld? Hoe reageer jij wanneer iemand denkt dat je wel of geen geld hebt? Hoe voel je je als je geld hebt?

Denk eens terug aan jouw jeugd. Hoe gingen jouw ouders om met geld? Welke gedachten hadden zij over geld? Wat geloofden zij over geld? Hoe gingen zij om met geld?

Als je het misschien nog een beetje lastig vindt om zo bij jouw overtuigingen te komen, dan kan je ook op je gevoelens afstemmen. Hoe voel je je als je een factuur of rekening krijgt? Of wanneer die blauwe envelop op je mat valt? Voel je je nerveus worden bij het zien van de blauwe envelop, omdat je misschien belasting moet betalen? Hoe voel je je überhaupt als je iets moet betalen? Vraag jezelf dan “waar komt dit gevoel vandaan”? “Wat geloof ik over geld dat mij dit gevoel geeft?”

Zodra je aan de slag gaat met het opsporen van je geld blokkades, zal je versteld staan hoeveel je er gaat vinden. Als je er een gedachte tegenkomt die met geld te maken heeft, schrijf het dan op. Het opschrijven zorgt ervoor dat je je bewust wordt van welke blokkades het precies zijn en helpt je bij het opheffen ervan.

Herkader je overtuigingen

Jij bent de enige die de overtuiging rondom het wel of niet hebben van geld nog in stand houdt. Maar is de overtuiging wel waar voor jou?

Mijn overtuiging dat het een slecht iets is om gezien te worden als rijk en succesvol, was misschien ‘waar’ voor mijn moeder, maar voor mij niet. Ik vind het heerlijk om gezien te worden als rijk en succesvol. Geld is fun, fun, fun. En geld genereren doe ik met plezier.
(Misschien als je dit leest, komt er direct een oordeel omhoog? Bingo, dan heb je daar al gelijk een blokkade te pakken.)

Als je wat dieper gaat kijken naar de overtuiging, kan je misschien al wel gelijk wat bewijs vinden dat het niet ‘waar’ is voor jou.

En als je het bewijs niet kunt vinden om de overtuiging te ontkrachten, creëer dan gewoon een nieuwe overtuiging. Zoals je nu al weet, zijn overtuigingen super krachtig.

Waarom zou je dan niet de overtuiging creëren dat je rijk en succesvol bent? Als je deze overtuiging blijft herhalen en je er goed bij gaat voelen, dan herkader je de beperkte overtuiging. Voel het gewoon in elke cel van je lichaam. Hoe beter jij je voelt, hoe makkelijker de overtuiging ‘waar’ voor je wordt en het geld je leven binnen kan stromen.

Wat betekent succes voor jou?

In de online training Train je GeldMindset help ik je met 5 strategieën om je geldmindset te transformeren. In deze training leer je hoe je de nare gedachten kan ontdekken waarom je niet meer geld verdient. Wanneer jij jouw oude gedachten en overtuigingen transformeert door ze een serieuze upgrade te geven, dan staat je niks meer in de weg om om vol zelfvertrouwen je geld te managen.

De Train je GeldMindset training is voor iedereen, die een ‘gezonde’ geldmindset wilt creëren. Voor iedereen die eens en voor altijd wil afrekenen met die nare gedachten die je verhinderen om meer geld te verdienen. Voor iedereen die een blijvende verandering in zijn of haar financiële situatie wilt creëren.

En liet jij je altijd stoppen door het idee van “geen geld” hebben, dan heb ik goed nieuws voor je…

Het is helemaal GRATIS, het kost je dus geen cent. Het enige wat je hoeft te doen is hier een comment onder te posten met welke gedachten jou blokkeren om meer geld toe te laten in jouw leven? En als geld geen issue was, wat zou je dan als eerste doen?

Zodra je reactie is goedgekeurd, stuur ik je een e-mail met een link naar de Train je Geldmindset training.

Live joyfully, love openly and make it matter.
Just be RMRKBL!

 

 

Word 3x Productiever | RMRKBL

Word 3x Productiever

Hoe zou het voor je zijn als jij ook binnen enkele minuten 3X productiever wordt?

Pling, je hebt een e-mail. Tring, tring, tring, je telefoon gaat. Je scrolt wat over je social media feeds. En als het dan 17.00 uur is, vraag jij jezelf af hoe de tijd zo snel kon gaan. Er zitten te weinig uren in een dag om de dingen te doen die jij moet doen.

Ik ben benieuwd wat jij met de tijd gaat doen, die je over hebt als je mijn strategieën toepast.

 

Meld je hieronder aan met jouw voornaam en e-mailadres en ik stuur je direct de link naar de videotraining.

Je bent binnen! Je ontvangt een e-mail binnen enkele minuten met de link naar de eerste video. Check ook je spambox.

CREËER EEN REMARKABLE LEVEN

Ben je er klaar voor om het leven te CREËREN en LEVEN, waar je altijd van hebt gedroomd? Vul hieronder het formulier in om samen met Ingrid te ontdekken welk persoonlijke of zakelijke ontwikkelingsprogramma het beste bij jou past.

You have Successfully Subscribed!

Wachtlijst Los Je Problemen Op

Wanneer jij verzekerd wilt zijn van een plek in deze training, reserveer dan NU alvast jouw plek op de wachtlijst. Voor deze LIVE training zijn slechts 25 plekken beschikbaar, dus niet iedereen kan meedoen. Daarom is er noodzakelijkerwijs een wachtlijst. En terwijl je wacht, ontvang jij iedere week interessante updates die je gelijk kunt toepassen én voorrang zodra de deuren weer opengaan. Je hoeft je alleen hieronder aan te melden en je hoort vanzelf van mij.

Yes, je staat nu op de wachtlijst!