RMRKBL

Een killer mindset is het fundament voor elke succesvolle ondernemer

De eerste stap van ondernemerschap? Het vinden van een winstgevend business idee. En dan? Dan heb je een killer mindset nodig om van jouw onderneming een succes te maken. Een MBA voor succesvol ondernemerschap is niet van cruciaal belang, de juiste mindset is dat wél.

In jouw vakgebied zijn er misschien wel 100 – of wellicht wel 1.000 – concurrenten die dezelfde dienst aanbieden. De ene onderneming groeit en heeft een hoge omzet, terwijl de andere onderneming nauwelijks z’n hoofd boven water kan houden. Hoe komt dat? Wat is het verschil?

Het verschil zit in de mindset. Een succesvol ondernemer heeft een killer mindset, met meer omzet als logisch resultaat. De minder succesvolle ondernemer weet misschien veel van ondernemen, maar is door zijn of haar mindset als snel tevreden.

Om een succesvolle onderneming te starten dien je je mindset te veranderen. Op school leren we allemaal hoe we goede werknemers worden. We gaan naar ons werk, werken daar zo’n 8 uur per dag, 40 uur per week en ontvangen maandelijks een vast inkomen. Wanneer we dan starten als ondernemer, met nog steeds dezelfde mindset, dan zullen we nooit onze volle potentieel benutten en écht succes bereiken. Succesvolle ondernemers geloven dat alles mogelijk is. Het is de mindset die het verschil maakt.

Verander je mindset en leer denken als een succesvolle ondernemer

1 – Onderneem met een zuivere intentie
Iedere ondernemer wil verkopen. Om succesvol te worden, kun je het beste vanuit een zuivere intentie werken. Verkoop niet om te verkopen, maar verkoop omdat jij zeker weet dat jouw product of dienst de ander gaat helpen.

2 – Stel doelen op lange termijn
Succesvolle ondernemers die denken op de lange termijn. Zij weten exact waar ze naartoe willen met hun bedrijf. Zij hebben het einddoel al in zicht en vanuit daar werken zij aan hun onderneming.

3 – Klaar voor actie
Zodra je je doelen helder en concreet hebt, ben je klaar voor de start. Een succesvolle ondernemer praat niet alleen over geweldige ideeën, zij gaan over tot actie.

4 – Falen bestaat niet er is alleen feedback
Succesvol ondernemen is risico’s durven nemen en niet bang zijn om te falen. Je zult uit je comfortzone moeten komen om te groeien. Is het resultaat niet wat jij voor ogen had, dan doe je iets anders, net zo lang tot je wel het gewenste resultaat hebt bereikt. Opgeven is geen optie!

5 – Geloof in jezelf
Ondernemers met de juiste mindset hebben niet de neiging om excuses te bedenken. Wees oprecht en eerlijk tegen jezelf. Ken je grenzen, je mogelijkheden én je kansen. Geloof in jezelf en je product of dienst.

Welke sleutel heeft jouw mindset veranderd? Vertel het me, ik hoor het graag!

Alles in je leven komt je eenvoudig en in overvloed tegemoet! Be REMARKABLE!

 

Signoff Ingrid

Word 3x Productiever | RMRKBL

Word 3x Productiever

Hoe zou het voor je zijn als jij ook binnen enkele minuten 3X productiever wordt?

Pling, je hebt een e-mail. Tring, tring, tring, je telefoon gaat. Je scrolt wat over je social media feeds. En als het dan 17.00 uur is, vraag jij jezelf af hoe de tijd zo snel kon gaan. Er zitten te weinig uren in een dag om de dingen te doen die jij moet doen.

Ik ben benieuwd wat jij met de tijd gaat doen, die je over hebt als je mijn strategieën toepast.

 

Meld je hieronder aan met jouw voornaam en e-mailadres en ik stuur je direct de link naar de videotraining.

Je bent binnen! Je ontvangt een e-mail binnen enkele minuten met de link naar de eerste video. Check ook je spambox.

CREËER EEN REMARKABLE LEVEN

Ben je er klaar voor om het leven te CREËREN en LEVEN, waar je altijd van hebt gedroomd? Vul hieronder het formulier in om samen met Ingrid te ontdekken welk persoonlijke of zakelijke ontwikkelingsprogramma het beste bij jou past.

You have Successfully Subscribed!

Wachtlijst Los Je Problemen Op

Wanneer jij verzekerd wilt zijn van een plek in deze training, reserveer dan NU alvast jouw plek op de wachtlijst. Voor deze LIVE training zijn slechts 25 plekken beschikbaar, dus niet iedereen kan meedoen. Daarom is er noodzakelijkerwijs een wachtlijst. En terwijl je wacht, ontvang jij iedere week interessante updates die je gelijk kunt toepassen én voorrang zodra de deuren weer opengaan. Je hoeft je alleen hieronder aan te melden en je hoort vanzelf van mij.

Yes, je staat nu op de wachtlijst!