RMRKBL

Sleutels voor Business Succes

RMRKBL’s zakelijke ontwikkeling bieden je persoonlijke schema’s, tools en handvatten om je business in de richting te bewegen van waar je werkelijk wilt zijn. Groei als ondernemer en creëer 20-130% meer omzet en bereik financiële vrijheid.

Leer hoe je jouw business kunt verbeteren

Je resultaten verbeteren begint als eerste met kijken naar jouw hele business. Van strategie tot operationeel. Om vast te stellen waar het goed gaat, maar vooral waar schiet het te kort. Stel jezelf eens de volgende vragen?

Zit jij aan het stuur van de bus en draag je verschillende petten?

Als je alle dagelijkse dingen zelf doet, dan ben je geen CEO van je business, maar een operationeel medewerker. De kans is groot dat jij jouw business bent begonnen, omdat je meer vrije tijd wilde. Als jouw inkomsten stoppen, zodra jij een dag vrij bent, dan is dit een punt waar je nog veel winst kunt behalen.

Heb je nog hetzelfde aanbod als toen je met je business begon?

Succesvol zijn heeft niks te maken met het bijhouden van de concurrentie. Je moet ze allang een paar stappen voor zijn. De behoeften van je bestaande en potentiële klanten veranderen. Jouw producten en diensten moeten daarop mee veranderen.

Mis jij de WAAROM je dit allemaal doet?

Je hebt een business en niet voor baan gekozen van 9-17 uur. En toch is dat wat je doet, want je hebt geen plan. Dag in, dag uit hetzelfde riedeltje…dat begint aardig op een baan te lijken, niet waar? Een plan maken voor nu en in de toekomst heeft niks te maken met het negeren van het werk wat gedaan moet worden, maar met het vormgeven van de voorwaarden waarop jij wilt leven.

Als je op één of meer vragen “JA” hebt geantwoord, dan zit je met jouw business op operationeel niveau.

Met al een kleine verandering in jouw aanpak, kan je business al verbeteren en een nieuw level van succes bereiken. Krijg meer vrije tijd en inkomen met behulp van mijn oplossingen voor zakelijke ontwikkeling.

Krachtige Oplossingen. Spectaculair Resultaat.

Behaal resultaten en bereik je doelen met RMRKBL’s business coaching en training programma’s

Clarity Coaching | Het nieuwe perspectief op het manifesteren van jouw diepste verlangens | RMRKBL

Business Breakthrough

Bepaal waar je business succesvol is en wat je aandacht hard nodig heeft.
Als je besluit om deel te nemen aan een Business Breakthrough Sessie, dan leggen we de sterkten en zwakten van jouw business bloot, zodat je een op maat gemaakte en krachtige strategie kunt implementeren voor jouw business succes.
Thrive4Life Accelerated | One-on-One Life Coaching | RMRKBL

Business Coaching

Mijn business coaching focust zich op een essentieel punt: jou het resultaat helpen te bereiken wat je nodig hebt. Elimineer obstakels, creëer exponentiële groei en maak een plan om te groeien Om je business te laten groeien, ongeacht wat de toekomst ons gaat brengen. 

Xpert Business School

Xpert Business School is dé business school van Nederland waar jij leert om de expert te worden in jouw vakgebied. Om online te ondernemen. Van jouw kennis, informatie en advies online diensten en producten te maken, te vermarkten en te verkopen. Bij Xpert Business School leer je alles wat jij nodig hebt om een online bedrijf te bouwen. Van de tools tot de marketing en de sales.

Mijn passie voor ondernemen is nog meer vergroot

Ik heb als ondernemer door Ingrid inzichten gekregen hoe ik door middel van minimale inspanningen mijn zakelijke communicatie en marketing naar een hoger niveau kan tillen. De wijze waarop Ingrid tijd voor je neemt, vraagstukken snel kan analyseren, praktische handvatten aanreikt en van A t/m Z begeleiding biedt, heeft er voor gezorgd dat mijn passie voor ondernemen nog meer is vergroot en mijn business is verbeterd.

Rudolph Janssen

Coach | Trainer | ZZP Verpleegkundige, Rudolph4you

Tijd voor verandering

Plan een gesprek in met Ingrid om te starten met jouw zakelijke ontwikkeling.

Word 3x Productiever | RMRKBL

Word 3x Productiever

Hoe zou het voor je zijn als jij ook binnen enkele minuten 3X productiever wordt?

Pling, je hebt een e-mail. Tring, tring, tring, je telefoon gaat. Je scrolt wat over je social media feeds. En als het dan 17.00 uur is, vraag jij jezelf af hoe de tijd zo snel kon gaan. Er zitten te weinig uren in een dag om de dingen te doen die jij moet doen.

Ik ben benieuwd wat jij met de tijd gaat doen, die je over hebt als je mijn strategieën toepast.

 

Meld je hieronder aan met jouw voornaam en e-mailadres en ik stuur je direct de link naar de videotraining.

Je bent binnen! Je ontvangt een e-mail binnen enkele minuten met de link naar de eerste video. Check ook je spambox.

CREËER EEN REMARKABLE LEVEN

Ben je er klaar voor om het leven te CREËREN en LEVEN, waar je altijd van hebt gedroomd? Vul hieronder het formulier in om samen met Ingrid te ontdekken welk persoonlijke of zakelijke ontwikkelingsprogramma het beste bij jou past.

You have Successfully Subscribed!

Wachtlijst Los Je Problemen Op

Wanneer jij verzekerd wilt zijn van een plek in deze training, reserveer dan NU alvast jouw plek op de wachtlijst. Voor deze LIVE training zijn slechts 25 plekken beschikbaar, dus niet iedereen kan meedoen. Daarom is er noodzakelijkerwijs een wachtlijst. En terwijl je wacht, ontvang jij iedere week interessante updates die je gelijk kunt toepassen én voorrang zodra de deuren weer opengaan. Je hoeft je alleen hieronder aan te melden en je hoort vanzelf van mij.

Yes, je staat nu op de wachtlijst!