Het maakt niet uit hoe klein je begint,
als je maar iets begint wat belangrijk is.

Ingrid van Lith

Ik zie ze dagelijks om mij heen: mensen die zichzelf tekort doen. Ze worstelen met hun business of carrière, te weinig inkomen en leven niet het leven wat ze eigenlijk willen leven. En dat wat ze doen, levert simpelweg niet het resultaat op wat ze voor ogen hadden. Het ontmoedigt, vreet energie en ze vragen zich af of succesvol ondernemerschap wel voor hun is weggelegd.

Geef niet op!

Te vaak geven we iets op als het tegenzit of als we oncomfortabele gevoelens hebben. We denken dan dat we het niet kunnen. De ‘oude’ situatie van voordat je de stap hebt gemaakt, lijkt nu opeens weer erg aantrekkelijk.

Zo koppig als we zijn, zijn we snel geneigd om het bijltje erbij neer te gooien in plaats van hulp en advies te vragen.

Een succesvolle business betekent niet dat je moet worstelen. Het is echt oké als je daar hulp bij vraagt.

Hi, ik ben Ingrid van Lith.

Ik ben online trainer, businesscoach en life coach. Alleen ik ben geen business coach of life coach in de gebruikelijke betekenis.

Toen ik in de ongemakkelijke situatie zat, als waar jij nu mogelijk in zit, vroeg ik mezelf het volgende af. Hoe kan het dat anderen wel succesvol met hun business zijn en ik niet?

Ik paste dezelfde marketingtactieken toe, die iedereen binnen mijn vakgebied gebruikt. Sterker nog, ik was een succesvolle pioneer die deze strategieën en methodes gebruikte, toen ik nog verantwoordelijk was voor de marketing bij mijn werkgever Open Circles Academy.

Ingrid van Lith, Trainer Coach en Oprichter van RMRKBL | RMRKBL Online Academie

Wat ging er dan toch zo gruwelijk mis bij mijn eigen business?

We kunnen allemaal nog alle marketing kennis en ondernemersvaardigheden bezitten, maar als het aan de binnenkant niet klopt, dan gaan ze niet voor je werken. Je saboteert je eigen succes.

Ik ben dus niet een coach die je hap snap een paar trucjes aanleert, zodat je snel inkomen gaat verdienden. Nee, ik geloof niet dat je op deze manier een succesvolle business voor de lange termijn bouwt.

Als je een huis gaat bouwen, waar je lang in wilt blijven wonen, dan begin je ook niet de bakstenen zomaar op een willekeurige plek neer te leggen. Je pakt je eerst het fundament aan. En dat ben jij!

The bottom line comes to this: “Am I Who I Want to Be? Am I Doing What I Love And Matters Most? Am I Living The Life I Want To Live?”

Als ik terugkijk op mijn leven, dan vraag ik me af en toe nog weleens af…hoe kan het dat ik het tot hier heb bereikt?

Ja, ik heb ruim 20 jaar een succesvolle carrière in het online marketingvak. Ik ontwikkel mezelf continue op persoonlijk en professioneel vlak. Ik heb een liefdevolle partner en een prachtige dochter. Desondanks alles, ontdekte ik dat ik mezelf al jarenlang gevangen hield in een kooi. Een kooi die mij veel stress, ongemak en frustraties opleverde. Ik kon niet genieten van mijn leven.

En ondanks de signalen die het universum mij keer op keer gaf, bleef ik toch stug doorgaan. Ik leefde niet, maar overleefde mijn leven.

Tot ik in april 2019 de dood in de ogen aankeek en mezelf begon af te vragen: “Ben ik wie ik wil zijn? Doe ik de dingen waar ik van houd en die het meest belangrijk voor mij zijn? En heb ik het leven wat ik wil leven?”

De antwoorden leidde mij naar persoonlijke doorbraken om meer vreugde (joy), liefde (love) en betekenis (matter) in mijn leven aan te brengen. En uiteindelijk mij inspireerde om mijn missie te vervullen om zoveel mogelijk andere mensen te helpen met ZIJN, DOEN en HEBBEN.

Ik ben op zoek gegaan naar de beste methodes en principes op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. En door mijn kennis en ervaring vanuit de marketing, NLP (Neuro Linguïstisch Progammeren) en High Performance met elkaar te combineren, heb ik de trainings- en coachingsprogramma’s ontwikkeld om het NEXT-level met je business, financiën en je leven te bereiken.

Nog wat inside information over Ingrid van Lith…

  • Het is mijn droom om iedereen te leren dat de kwaliteit van jouw leven wordt bepaald door de kwaliteit van je gedachten. Jouw mindset bepaalt wat je denkt, voelt en doet en uiteindelijk ook je realiteit.
  • Ondanks mijn zakelijke kant, ben ik eigenlijk heel erg spiritueel en gevoelig. Ik geloof dat we hier zijn om een hoger doel te vervullen. Dat doet ieder op zijn eigen manier. En het universum is er om ons hierin te ondersteunen.
  • Ik veel heb meegemaakt, wat me ook hele belangrijke levenslessen heeft geleerd. Die neerkomen op dat het leven te leuk is om niet het maximale eruit te halen. Alleen je moet er niet op gaan zitten wachten, maar zelf DOEN!
  • Dat ik van jongs af aan al geobsedeerd was door het menselijke gedrag. Waarom doen we wat we doen? Waarom gebeuren er dingen met mij en om mij heen? En hoe kan ik dat veranderen? Tot ik leerde dat ook ik over mijn ongekende vermogens kon beschikken. Ik leerde mijn realiteit te veranderen. De onbewuste blokkades verdwenen als sneeuw voor de zon en mijn interesse voor het onbewuste menselijke gedrag werd aangewakkerd.

Wat als het allemaal veel makkelijker is dan jij denkt?

Hoe kan ik jou helpen?

Joy. Love. Matter.

Ingrid van Lith