Hoe omgaan met het coronavirus?

Ik had nooit gedacht dat ik hier een video of een blog over zou maken. Maar hier zijn we. Hoe omgaan met het coronavirus?

Op dit moment zijn er 503 positieve tests en 5 sterfgevallen in Nederland. We hebben ruim 17 miljoen inwoners en we staan slechts aan het begin van deze pandemie.

Het is wetenschappelijk bewezen dat het coronavirus 3 keer sneller verspreid dan een “gewoon” griepvirus. Een “normaal” griepvirus verspreidt zich van een persoon naar 1,3 mensen. Het coronavirus verspreidt zich van een persoon op 2-4 mensen.

Van veel van de gevallen in Nederland is bekend dat deze mensen het virus hebben opgelopen, doordat ze uit een besmet gebied zijn gekomen en met name Italië. Alleen tot op heden is het ook nog onduidelijk hoe een aantal gevallen in Brabant zijn ontstaan.

Maar wat gebeurt er op dit moment in Nederland? Je kan je social media feed nog niet openen of iemand heeft wel een mening over het coronavirus. De een laat hele statistieken zien over hoe griep normaal verspreid wordt en de gevolgen ervan zijn. De ander gaat daar weer tegenin.

Maar wat is de waarheid? Hoe ga je daar mee om?
En daar gaat de onderstaande video over.

 

 

Ik wens je een magische dag toe en tot die tijd…

Live joyfully, love openly and make it matter. Just be RMRKBL!

 

Signoff Ingrid

Laatste berichten

Laat een bericht achter