RMRKBL

Hoe omgaan met het coronavirus?

Ik had nooit gedacht dat ik hier een video of een blog over zou maken. Maar hier zijn we. Hoe omgaan met het coronavirus?

Op dit moment zijn er 503 positieve tests en 5 sterfgevallen in Nederland. We hebben ruim 17 miljoen inwoners en we staan slechts aan het begin van deze pandemie.

Het is wetenschappelijk bewezen dat het coronavirus 3 keer sneller verspreid dan een “gewoon” griepvirus. Een “normaal” griepvirus verspreidt zich van een persoon naar 1,3 mensen. Het coronavirus verspreidt zich van een persoon op 2-4 mensen.

Van veel van de gevallen in Nederland is bekend dat deze mensen het virus hebben opgelopen, doordat ze uit een besmet gebied zijn gekomen en met name Italië. Alleen tot op heden is het ook nog onduidelijk hoe een aantal gevallen in Brabant zijn ontstaan.

Maar wat gebeurt er op dit moment in Nederland? Je kan je social media feed nog niet openen of iemand heeft wel een mening over het coronavirus. De een laat hele statistieken zien over hoe griep normaal verspreid wordt en de gevolgen ervan zijn. De ander gaat daar weer tegenin.

Maar wat is de waarheid? Hoe ga je daar mee om?
En daar gaat de onderstaande video over.

 

 

Ik wens je een magische dag toe en tot die tijd…

Live joyfully, love openly and make it matter. Just be RMRKBL!

 

Signoff Ingrid

Word 3x Productiever | RMRKBL

Word 3x Productiever

Hoe zou het voor je zijn als jij ook binnen enkele minuten 3X productiever wordt?

Pling, je hebt een e-mail. Tring, tring, tring, je telefoon gaat. Je scrolt wat over je social media feeds. En als het dan 17.00 uur is, vraag jij jezelf af hoe de tijd zo snel kon gaan. Er zitten te weinig uren in een dag om de dingen te doen die jij moet doen.

Ik ben benieuwd wat jij met de tijd gaat doen, die je over hebt als je mijn strategieën toepast.

Meld je hieronder aan met jouw voornaam en e-mailadres en ik stuur je direct de link naar de videotraining.

Je bent binnen! Je ontvangt een e-mail binnen enkele minuten met de link naar de eerste video. Check ook je spambox.

CREËER EEN REMARKABLE LEVEN

Ben je er klaar voor om het leven te CREËREN en LEVEN, waar je altijd van hebt gedroomd? Vul hieronder het formulier in om samen met Ingrid te ontdekken welk persoonlijke of zakelijke ontwikkelingsprogramma het beste bij jou past.

You have Successfully Subscribed!

Wachtlijst Los Je Problemen Op

Wanneer jij verzekerd wilt zijn van een plek in deze training, reserveer dan NU alvast jouw plek op de wachtlijst. Voor deze LIVE training zijn slechts 25 plekken beschikbaar, dus niet iedereen kan meedoen. Daarom is er noodzakelijkerwijs een wachtlijst. En terwijl je wacht, ontvang jij iedere week interessante updates die je gelijk kunt toepassen én voorrang zodra de deuren weer opengaan. Je hoeft je alleen hieronder aan te melden en je hoort vanzelf van mij.

Yes, je staat nu op de wachtlijst!