RMRKBL

Hoe kan ik omgaan met negatieve mensen?

Wacht nog even. Misschien denk je dat je het antwoord weet op hoe je moet omgaan met negatieve mensen. Want het is tegenwoordig heel populair voor andere mensen om je te vertellen: “Je moet negatieve mensen uit je leven schrappen. Omring jezelf met alleen maar positieve mensen.”

Wat als die negatieve persoon jouw partner, broer, zus, collega op je werk is, waar je de dag in en dag uit naast moet zitten?

Wat doe je in het echte leven en niet in een fantasiewereld van een of andere coach, die denkt dat iedereen positief en perfect is?

Zowel jij als ik weten allebei dat er mensen zijn die kritisch zijn, die hard tegen je zullen zijn en die altijd wel iets – hoe klein ook – weten te vinden om slecht over je te praten. Of mensen die altijd maar klagen, over het weer of het nieuws of wat dan ook. Waarbij je al afkeer krijgt van de energie die ze uitstralen. Dat is echt.

Soms kun je je niet zomaar deze mensen lozen. En naar mijn mening is het advies om alles maar uit je leven te schrappen wat “slecht” is voor zwakkelingen.

Het is geweldig dat we leven in een wereld met zoveel mogelijkheden en gemak. Maar weet je wat? We moeten ook wel karakter ontwikkelen.

Leef je in

Veel mensen zijn in een negatieve stemming of hebben negatieve energie, maar je weet nooit precies waarom. Jij hebt ook weleens een slechte dag. Je bent een keer onaardig.

Ja, ik weet dat je geweldig bent, je leest dit en je houdt je echt bezig met persoonlijke ontwikkeling. Maar aan het eind van de dag ben je ook een mens die weleens onaardig is tegen anderen. Je hebt ook slechte dagen. Je wordt ook boos. Jij bent ook weleens ongeduldig. Of je schreeuwt ook weleens. Je bent af en toe ook een trut of een eikel, terwijl je dat niet had moeten zijn. Je weet het. Nou, andere mensen dus ook.

Dus als iemand negatief is, bedenk dan altijd dat er vandaag iets gebeurd kan zijn, dat daartoe heeft geleid. Misschien zijn ze met het verkeerde been uit bed gestapt, of die ochtend waren de kinderen gewoon vreselijk irritant, of die persoon heeft gisteravond niet goed geslapen.

Misschien is er iets gebeurd, met hun familie ofzo. Misschien dachten ze op weg naar hun werk gewoon aan iets vreselijks uit hun verleden. Misschien is de waarheid dat ze op dit moment zo duidelijk zijn over wie ze zijn en wat ze willen in het leven, dat ze het op andere mensen afreageren. Misschien hebben hun eigen mislukkingen, hun eigen worstelingen, hun eigen teleurstellingen hen geteisterd en heeft het tot een depressie of psychische stoornissen geleid.

Stap in je innerlijke kracht

De realiteit is dat we nooit iemands verhaal echt kennen en als je dat jezelf kunt leren, geloof ik echt dat je een beter mens wordt. Je wordt meelevender. Luistert beter. Je kunt het beter begrijpen, omdat je de intentie hebt om je in de ander in te leven.

Je hoeft die ander echt niet te veranderen. Zeg gewoon: “Hij/zij zit nu niet lekker in z’n/haar vel en ik hoop dat het ok met hem/haar gaat.”

Ik denk dat het echt een teken van innerlijke kracht is om met negatieve mensen om te gaan en toch te zeggen: “Ik wens je alle vreugde, goeds, gezondheid, kracht en liefde in je leven toe.” Om die hoop voor mensen te hebben, zelfs als ze er slecht aan toe zijn: dat is een beter mens zijn.

 

Hoe wil jij vanaf nu omgaan met negatieve mensen? Schrap je ze uit je leven of stap je in jouw innerlijke kracht? Laat het mij weten in de reacties hieronder.

Tot slot wil ik je heel graag uitnodigen om de koe bij de hoorns te vatten en maak vandaag nog de beslissing om ook deel te nemen aan de training die de persoonlijke en spirituele ontwikkeling van bij heel veel mensen in de lift brengt. Leer hoe je met een eeuwenoude en doeltreffende, maar o-zo simpele methode jouw conflicten en problemen oplost. De training Los Je Problemen Op is waardevol, waardevol, waardevol en voor slechts 27 euro leer je LIVE:

  • wat de vier simpele stappen van deze probleemoplossende methode zijn;
  • wat de achtergrond waarop de methode is gebaseerd en
  • hoe je het kunt toepassen in jouw dagelijkse leven.

Meeste mensen die in dezelfde situatie zitten als jij, hebben het gevoel dat ze deze training moeten doen om de controle terug te krijgen over hun leven en de blokkades te doorbreken. Zodat ze weer open staan voor goddelijke inspiratie. Jij toch ook?

Ingrid van Lith is de online business coach, life coach en trainer waar individuen, zelfstandig ondernemers, coaches en dienstverleners naar zoeken.

Haar missie is om individuen en bedrijven te empoweren om een significant verschil te maken in hun leven en dat van anderen.

Ze brengt een uniek en fris perspectief op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap, doordat zij haar kennis en ervaring vanuit online marketing, NLP (Neuro Linguïstisch Progammeren), Hypnose, Reiki, Ho’oponopono en High Performance met elkaar combineert.

Ingrid van Lith - jouw nieuwe business coach, life coach en trainer | RMRKBL
Word 3x Productiever | RMRKBL

Word 3x Productiever

Hoe zou het voor je zijn als jij ook binnen enkele minuten 3X productiever wordt?

Pling, je hebt een e-mail. Tring, tring, tring, je telefoon gaat. Je scrolt wat over je social media feeds. En als het dan 17.00 uur is, vraag jij jezelf af hoe de tijd zo snel kon gaan. Er zitten te weinig uren in een dag om de dingen te doen die jij moet doen.

Ik ben benieuwd wat jij met de tijd gaat doen, die je over hebt als je mijn strategieën toepast.

 

Meld je hieronder aan met jouw voornaam en e-mailadres en ik stuur je direct de link naar de videotraining.

Je bent binnen! Je ontvangt een e-mail binnen enkele minuten met de link naar de eerste video. Check ook je spambox.

CREËER EEN REMARKABLE LEVEN

Ben je er klaar voor om het leven te CREËREN en LEVEN, waar je altijd van hebt gedroomd? Vul hieronder het formulier in om samen met Ingrid te ontdekken welk persoonlijke of zakelijke ontwikkelingsprogramma het beste bij jou past.

You have Successfully Subscribed!

Wachtlijst Los Je Problemen Op

Wanneer jij verzekerd wilt zijn van een plek in deze training, reserveer dan NU alvast jouw plek op de wachtlijst. Voor deze LIVE training zijn slechts 25 plekken beschikbaar, dus niet iedereen kan meedoen. Daarom is er noodzakelijkerwijs een wachtlijst. En terwijl je wacht, ontvang jij iedere week interessante updates die je gelijk kunt toepassen én voorrang zodra de deuren weer opengaan. Je hoeft je alleen hieronder aan te melden en je hoort vanzelf van mij.

Yes, je staat nu op de wachtlijst!