Dromen groeien,

als jij groeit.

Heb je ooit weleens…

het gevoel gehad dat je behoefte hebt om meer na te denken over jouw leven – jouw business/carrière – jouw hele toekomst? Het idee dat de wereld veel groter is en dat je veel meer uit jezelf kunt halen? Of waar je nu echt gelukkig van gaat worden en welke richting je op wilt gaan?

Natuurlijk lees je een boek of volg je een seminar hier en misschien een video of podcast daar. Maar laten we eerlijk zijn, zo laat je jouw persoonlijke en professionele groei aan het toeval over.

Het is een illusie om te denken dat je het alleen wel redt. Ik dacht het ook. Maar een succesvol en overvloedig leven krijg je niet door alles alleen te doen.

Besef dat het oké is om hulp te vragen.

Als jij er klaar voor bent om het leven te leven wat jij verdient, dan ben je hier op de juiste plek.

Dus boek jouw GRATIS coaching sessie vandaag!

Boek jouw GRATIS sessie met Ingrid van Lith | RMRKBL Online Academie

Ik begrijp je…

want ik heb ook in jouw schoenen gestaan. Ik deed jarenlang wat anderen van mij verwachtten, ik hopte van baan naar baan en wat ik ook deed ik voelde me nooit echt gelukkig.

Ik ben dankbaar dat ik een mentor had om mij te helpen GROEIEN. Omdat ik nu iedere dag HELDERHEID heb over de richting die ik op wil gaan. Ik heb meer LEF om echt voor mijn droom te gaan en ik ben de allerbeste versie van mezelf. Maar ook ben ik PRODUCTIEVER, zodat ik mijn doelen nog sneller bereik.

En jij kan dit ook hebben, als je een mentor hebt die jou alleen de allerbeste begeleiding biedt.

Als jij meer helderheid krijgt, dan houdt niks je meer tegen.

Onderneem. Gewoon. Actie.

Wat je kunt verwachten…

is dat we in 1,5-2 uur samen kijken naar jouw huidige situatie en waar je naartoe wilt gaan. We maken een plan en samen gaan we knallen om jou en jouw leven naar het volgende niveau te brengen.

Deze gratis coaching sessie is uniek op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het is opgezet naar methodieken van Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) en verrijkt met elementen van de high performance principes. Het proces is wetenschappelijk onderbouwd. Zodat je leert hoe jij jouw maximale potentieel en beste prestaties bereikt op alle gebieden van jouw leven.

Het gaat over hoe je meer succes en het maximale in jouw leven kunt bereiken. Je leert hoe je:

  • helderheid en focus creëert in jouw leven;
  • gewoontes in je dagelijks leven integreert om je zelfvertrouwen te vergroten;
  • jouw carrière of business naar de NEXT-level brengt;
  • inkomsten verdient met waar jij goed in bent;
  • meer voldoening uit jouw leven kunt halen.