Dit is de disclaimer van RMRKBL

Copyright

RMRKBL werkt samen met copywriter Chella Valkering en fotograaf Karin van Berkel. Alle teksten die je in onze communicatiemiddelen vindt, dus ook de artikelen en blogs op onze website zijn beschermd met auteursrecht en zijn eigendom van RMRKBL. Dat geldt ook voor de podcasts, video’s en fotografiebeelden die gebruikt worden in al onze communicatieuitingen. Wil je iets delen ter inspiratie? Alles wat op deze website staat, mag je gebruiken en delen, mits je er wel duidelijk bij vermeldt dat je het van RMRKBL hebt. Een linkje naar onze website wordt dan ook erg gewaardeerd.

E-mail disclaimer


Uiteraard is de disclaimer ook van toepassing op alle e-mails die je van RMRKBL ontvangt. Wij stellen al onze e-mails zorgvuldig op. RMRKBL – of de persoon die namens RMRKBL mails verzendt – is echter niet aansprakelijk voor eventuele foutieve informatie. De aansprakelijkheid voor gevolgen naar aanleiding van het lezen van onze mails liggen bij de ontvanger, niet bij de afzender.

Aansprakelijkheid

RMRKBL is op geen enkele manier aansprakelijk voor mogelijke problemen veroorzaakt door deze website, door onze teksten, podcasts, videomateriaal of door uitingen van anderen (zoals comments op de blogs of interpretaties daarvan op sociale media). In geen enkel geval kennen wij enige vorm van financiële compensatie toe. Ook voor foutieve informatie kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld.

Je bent tevens zelf verantwoordelijk voor jouw acties of beslissingen die je neemt naar aanleiding van informatie op onze website of de trainingen die je volgt; RMKBL is in geen geval aansprakelijk. Wij claimen ook niet jouw succes. Wel horen we graag jouw succesverhaal. Wil je deze delen? Stuur jouw succesverhaal naar hallo@rmrkbl.nl.

RMRKBL kan door ‘websitegebruikers’ en cliënten niet aansprakelijk worden gesteld voor fouten of vergissingen, geleden directe, indirecte of incidente schade, winstderving of verlies van kansen, als gevolg van nalatigheid of vergetelheid in het verschaffen, compileren, monteren, schrijven, interpreteren, melden en verspreiden van informatie of data. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan informatie op, en verspreid door, deze website.

Storingen?

In geval van storingen zullen we er alles aan doen om deze te herstellen. Mocht je iets opvallen, dan kun je dat melden via hallo@rmrkbl.nl. 

Op alle transacties zijn de Algemene Voorwaarden van RMRKBL van toepassing.

RMRKBL
KvK-nummer: 70979499

BTW NL173560118B02