Crisis biedt ongekende mogelijkheden

Crisis biedt ongekende mogelijkheden voor iedereen!

Het is niemand ontgaan, we zitten in een Crisis. Met een hoofdletter C. Of het alleen door het coronavirus COVID-19 komt of dat er meer factoren meespelen, kunnen wij leken niet goed bepalen. Uit mijn jarenlange ervaring met beleggen, weet ik dat “nieuws” nooit direct van invloed is op de economische stand van die dag. De indexen stonden al hoog en teruggang was onvermijdelijk. Maar om hier de complete uitleg te geven hoe de aandelenkoersen werken, gaat wat te ver.

Wel is het zo dat een neergaande koers voor beleggers meer geld oplevert dan bij een opgaande koers. En zo is het eigenlijk ook in het hele leven. In tijden van crisis kennen we natuurlijk aan de ene kant gevaar en ellende, maar aan de andere kant zijn er altijd mogelijkheden en kansen.

Ik zal heel eerlijk zijn dat ik al vooruitzag dat er een Crisis aan zat te komen. Heel 2019 was al vol met veel veranderingen en je kon de spanning al voelen hangen. Dat is ook de reden dat ik begin 2020 ervoor heb gekozen om te investeren in training en coaching, om voorbereid te zijn op het moment dat de Crisis zou openbaren.

Het vervelende is altijd dat bij dit soort momenten veel mensen, zowel in loondienst en zelfstandig ondernemers, gedupeerd zijn van de situatie.

Ja, ik weet het is nu heel gemakkelijk om je down te voelen, angst te hebben over wat de toekomst zal brengen en af te wachten welke ellende er nog meer op je af gaat komen. Ik zie op social media vragen van ondernemers voorbij komen, waarbij je hun onzekerheid leest. Ze weten niet goed wat ze moeten doen. Ze stellen niet de juiste vragen om de mogelijkheden te zien, die er absoluut zijn.

Crisis biedt ongekende mogelijkheden

Maar elke Crisis heeft zijn kansen. Niks doen gaat je in ieder geval niet verder helpen. En misschien moet je iets aanpassen om zo de kans te benutten. Maar pak deze kans juist aan om eens goed naar de situatie en naar je leven te kijken. Stel jezelf bijvoorbeeld de vraag hoe zou de beste van mijzelf omgaan met deze situatie? Wie wil ik zijn? Hoe wil ik naar anderen toe zijn? En hoe kan ik anderen helpen? Maar ook wat heb ik dan nodig om dit te veranderen?

Ik wil van elk moment en elke dag genieten, met liefde anderen helpen, de dingen doen waar ik van houd en bijdragen aan het grotere geheel. Juist nu is elke dag belangrijk en het is mijn keuze hoe ik me voel en wat ik kan doen om anderen te helpen. Ik weet dat ik anderen juist nu kan helpen met mijn kennis en ervaring om hier doorheen te komen.

Zo heb ik bijvoorbeeld mijn kennis en ervaring van mijn online academie aangeboden aan de lokale scholen. Wij kregen namelijk via de juf van Yinthe opdrachten om als ouder met haar door te nemen. Dat kost ouders tijd, die ze vaak ook al niet hebben, omdat sommige ouders in cruciale beroepen werken of thuis moeten werken.

Het is zonde om de kennis van online ondernemers, met online trainingen en coaching niet in te zetten voor het onderwijs op afstand. De kennis is er en met een beetje aanpassingen is het gewoon mogelijk om kinderen op afstand les te geven. Dus ik zou zeggen onderwijsland, doe daar dan ook je voordeel mee. Op die manier komt de belasting niet bij de ouders te liggen, krijgen kinderen geen onnodige achterstand en benut je nieuwe mogelijkheden voor nu en in de toekomst.

Maar ik help ook door boodschappen of andere dingen te doen voor mensen die het nodig hebben.

Pak jouw kans

Mijn hart gaat uit naar al die mensen die getroffen zijn door deze Crisis. En waar ik kan, wil ik graag zoveel mogelijk mensen helpen. Ik wil jou ook helpen om mogelijkheden te zien in deze tijd. Om meer helderheid te krijgen over je toekomst. Om controle te krijgen over je eigen gevoelens en blokkades te doorbreken. Meer mentale en fysieke energie te krijgen en te behouden. Te leren toch productief te zijn en meer focus te hebben. Moed te hebben om jezelf te uiten en ook voor anderen op te komen. Zodat je meer mogelijkheden krijgt en jouw leven een positieve wending kunt geven.

En daarom gooi ik een reddingsboei naar je uit en bied ik jou een gratis 1-op-1 online coachingssessie van 1,5-2 uur aan. Hierin gaan we samen kijken naar jouw situatie. Een plan maken en gaan we knallen om jou en jouw leven naar het volgende niveau te brengen.

Wil je gebruikmaken van deze gratis sessie?

KLIK HIER en vul het aanvraagformulier compleet in en druk op de rode knop “versturen”.

In de bevestigingsmail ontvang je dan een link naar mijn online agenda. Kies vervolgens een datum en tijdstip, wat jou uitkomt en bevestig jouw gratis coachingsconsult.

Dit is jouw moment om een verrassende wending te geven aan jouw leven. En samen met de kennis en ervaring die ik heb opgedaan help ik je jouw pad te bewandelen.

Ik wens je een magische dag toe en…

Live joyfully, love openly and make it matter.
Just be REMARKABLE!

Signoff Ingrid

Laat een bericht achter