•  
  •  
  •  

Hoe kan ik jou helpen?

Tweerichtingsverkeer is super krachtig bij een conversatie. Hoewel ik super veel tips voor je heb op het gebied van marketing, business en persoonlijke ontwikkeling, publiceer ik mijn blog niet wekelijks om als eenrichtingsverkeer communicatie te gebruiken. Ik wil niet degene zijn die beslist wat belangrijk voor jou is. Of alleen de persoon die haar kennis en ervaring deelt, in de hoop dat jij daarvan profiteert.

Als ondernemer en marketeer besef ik maar al te goed dat het vele malen krachtiger is om in twee richtingen te communiceren in plaats van één. Het raakt me dan ook, als ik zie dat mijn blogs goed gelezen worden…alleen ik ken jou nog niet. En ik wil je juist zo graag leren kennen, zodat ik weet hoe ik jou nog meer kan helpen.

Daarom wil ik van de gelegenheid gebruik maken en je uitnodigen om mee te helpen de volgende blogs voor te bereiden.

Mijn doel is om jou als ondernemer succesvoller te maken. In marketing, je business, financieel, maar ook persoonlijk. En om steeds maar proberen uit te vogelen wat belangrijk is voor jou en wat jij nodig hebt, leek het mij super leuk idee om het jou gewoon te vragen…

  • Wat is jou meest belangrijke uitdaging?
  • Wat houd je tegen om alles te hebben wat je wilt?
  • Hoe kan ik en andere ondernemers jou helpen om je droom business te creëren?

Laten we samenwerken.

Zodat we van elkaar kunnen leren.

Jouw aandeel in onze samenwerking

Jij laat mij weten wat jij de komende weken wilt leren. Plaats onder dit blog jouw vraag, uitdaging of probleem.

Mijn aandeel in onze samenwerking

Iedere week zal ik een blog of vlog maken vanuit mijn standpunt om de conversatie te starten. Vervolgens kan en mag iedereen zijn of haar wijsheid en ervaring bijdragen, door erop te reageren.

Het idee is dat zoveel mogelijk lezers aan de conversatie gaan deelnemen. Zorg dus dat je heel duidelijk bent over wat je wilt weten.

Alles in je leven komt je eenvoudig en in overvloed tegemoet! Be REMARKABLE!

 

Signoff Ingrid


  •  
  •  
  •  
Laatste berichten

Laat een bericht achter