RMRKBL

Contact

Vragen? Ik beantwoord ze graag.

Voor vragen over jouw lidmaatschap of deelname aan een programma kun je het beste contact opnemen via de contactgegevens in jouw persoonlijke leeromgeving. Alle programma-gerelateerde e-mails worden 7 dagen per week gelezen en behandeld. 

Alle overige vragen en/of opmerkingen kun je sturen via het onderstaande contactformulier. Vul hieronder je gegevens in en verstuur je bericht. Alle berichten komen rechtstreeks bij mij terecht. Ik streef ernaar om iedereen zo snel mogelijk te antwoorden.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Let’s Connect

Dagelijks connect ik met mensen zoals jij via mijn social media accounts. Dus laten wij ook contact houden. Connect met mij en stuur mij bijvoorbeeld een DM.

Hopelijk ontmoeten we elkaar ooit. Ik moedig je altijd aan!

Onthoud: je bent sterker dan je denkt en de toekomst heeft mooie dingen voor jou in petto.

Dus zorg dat jij jouw dromen waarmaakt!

Jouw coach en vriendin!

-Ingrid

Word 3x Productiever | RMRKBL

Word 3x Productiever

Hoe zou het voor je zijn als jij ook binnen enkele minuten 3X productiever wordt?

Pling, je hebt een e-mail. Tring, tring, tring, je telefoon gaat. Je scrolt wat over je social media feeds. En als het dan 17.00 uur is, vraag jij jezelf af hoe de tijd zo snel kon gaan. Er zitten te weinig uren in een dag om de dingen te doen die jij moet doen.

Ik ben benieuwd wat jij met de tijd gaat doen, die je over hebt als je mijn strategieën toepast.

 

Meld je hieronder aan met jouw voornaam en e-mailadres en ik stuur je direct de link naar de videotraining.

Je bent binnen! Je ontvangt een e-mail binnen enkele minuten met de link naar de eerste video. Check ook je spambox.

CREËER EEN REMARKABLE LEVEN

Ben je er klaar voor om het leven te CREËREN en LEVEN, waar je altijd van hebt gedroomd? Vul hieronder het formulier in om samen met Ingrid te ontdekken welk persoonlijke of zakelijke ontwikkelingsprogramma het beste bij jou past.

You have Successfully Subscribed!

Wachtlijst Los Je Problemen Op

Wanneer jij verzekerd wilt zijn van een plek in deze training, reserveer dan NU alvast jouw plek op de wachtlijst. Voor deze LIVE training zijn slechts 25 plekken beschikbaar, dus niet iedereen kan meedoen. Daarom is er noodzakelijkerwijs een wachtlijst. En terwijl je wacht, ontvang jij iedere week interessante updates die je gelijk kunt toepassen én voorrang zodra de deuren weer opengaan. Je hoeft je alleen hieronder aan te melden en je hoort vanzelf van mij.

Yes, je staat nu op de wachtlijst!