RMRKBL

Clarity Coaching

Ontdek een totaal nieuw perspectief op het manifesteren van jouw diepste verlangens

Breng jouw dromen tot leven met de beste online training en coaching voor persoonlijke en spirituele groei.

You were born with wings. Why prefer to crawl through life?

Rumi

We willen allemaal meer in ons leven en echt gelukkig zijn. Maar we moeten allemaal dealen met relatieproblemen, een verstoorde omgang met ouders, kinderen of op de werkplek, geldzorgen, steeds opnieuw opkomende en blokkerende kwesties, werkeloosheid, conflicten met clienten of collega’s, moeilijkheden bij het vinden van een doel in het leven. We kunnen allemaal hulp gebruiken om ons leven te verbeteren op verschillende dimensies zoals financieel, gezondheid, relaties, carriere en andere gebieden. Clarity Coaching gaat je hierbij helpen.

Je hebt vast al eens wat eerder geprobeerd – visualisaties, vision boards, affirmaties, de wet van de aantrekkingskracht – en misschien heeft het tijdelijk geholpen. En misschien heb je nu zelfs twijfels gekregen of deze dingen überhaupt voor je werken.

Als dit jouw ervaring was en het gevoel dat er geen andere manier is, dan kan ik je geruststellen. Al deze tools hebben jouw problemen niet bij de wortel aangepakt, waardoor je geen langdurig resultaat kon behalen.

Kom in de flow met het leven dat bij je past

Stel je eens voor dat jouw hele leven magisch wordt, dat je weer helder gaat denken. Om zo ruimte te maken voor nieuwe ideeën, liefdevolle inspiratie en aangrenzende mogelijkheden in je leven. Vrij maken van wat jij diep van binnen echt wilt en wie je werkelijk bent. Zodat jij weer gaat leven vanuit jouw natuurlijke en persoonlijke flow.

Om een doel te bereiken moet je eerst weten waar jij zelf staat en dat weet je pas als je volkomen eerlijk naar je zelf toe bent. Eerlijkheid tegenover jezelf is het begin van je persoonlijke groei.

In het Clarity Coaching programma bepalen we samen de uitgangspositie, zodat je de weg kent die je gaat bewandelen. We ruimen belemmerende herinneringen, gedachten, patronen van je onderbewuste op en verbinden je opnieuw met de onbegrensde oceaan van wijsheid en liefde…de goddelijke oerkracht – het Universum. 

Clarity Coaching is opgezet naar methodieken van Reiki, Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), Ho’oponopono en de Wet van de Aantrekkingskracht. Zodat je leert hoe jij tegenstrijdige conditioneringen, pijn, angsten, emoties en woede kunt transmuteren naar harmonie.

Dit coaching programma is het fundament om je leven dramatisch te veranderen en de eerste stap in het aantrekken van alles wat je in je leven wilt. En ik coach je door de obstakels en problemen heen.

Ruim pijn, angst, emoties, woede op

Ieder mens onderdrukt weleens in zijn leven pijnlijke dingen, maar op een gegeven moment wil dat eruit. Het wil gezien, gehoord en geheeld worden. Jij hebt de regie om het te wissen van je onderbewustzijn, jezelf weer heel te maken en in innerlijk evenwicht te komen. En ik laat je zien hoe.

Clarity Coaching | RMRKBL
Clarity Coaching | RMRKBL

Manifesteer jouw diepste verlangens

Walt Disney zei: “Als je het kunt dromen, kun je het ook doen.” Niets in je leven is gecreëerd, zonder dat jij het eerst in je gedachten hebt voorgesteld. Ik leer je het geheime ingrediënt van manifesteren en dé Nevillizing-techniek om datgene waar jij naar verlangd in je leven te realiseren.

Meesterschap en goddelijke inspiratie

Met hernieuwde zelfvertrouwen weet je dat jij direct invloed uitoefent op het geluk in je leven. Je bent geen speelbal meer van toevalligheden. Je bekijkt als een ware meester naar wat er op je weg komt en weet dat je alles in je hebt om het tot een goed einde te brengen. En het universum steunt jou onvoorwaardelijk om op alle gebieden van je leven vooruitgang te boeken.

Clarity Coaching | RMRKBL

“De wereld is een spiegel van onze innerlijke processen.

Als wij groeien, dan is er blijdschap in de wereld.”

Ontmoet jouw nieuwe coach

Hallo, ik ben Ingrid van Lith en ik geloof dat spiritualiteit, persoonlijke ontwikkeling en ondernemen heel goed samen gaan.

Als ik terugkijk op mijn leven, dan vraag ik me af en toe nog weleens af…hoe kan het dat ik het tot hier heb bereikt?

Ja, ik heb ruim 20 jaar een succesvolle carrière in het online marketingvak. Ik ontwikkel mezelf continue op persoonlijk en professioneel vlak. Ik heb een liefdevolle partner en een prachtige dochter. Desondanks alles, ontdekte ik dat ik mezelf al jarenlang gevangen hield in een kooi. Een kooi die mij veel stress, ongemak en frustraties opleverde. Ik kon niet genieten van mijn leven.

En ondanks de signalen die het universum mij keer op keer gaf, bleef ik toch stug doorgaan. Ik leefde niet, maar overleefde mijn leven.

Tot ik in april 2019 de dood in de ogen aankeek en mezelf begon af te vragen: “Ben ik wie ik wil zijn? Doe ik de dingen waar ik van houd en die het meest belangrijk voor mij zijn? En heb ik het leven wat ik wil leven?”

De antwoorden leidde mij naar persoonlijke doorbraken om meer vreugde (joy), liefde (love) en betekenis (matter) in mijn leven aan te brengen. En uiteindelijk mij inspireerde om mijn missie te vervullen om zoveel mogelijk andere mensen te helpen met ZIJN, DOEN en HEBBEN.

Ik ben op zoek gegaan naar de beste methodes en principes op het gebied van spirituele en persoonlijke ontwikkeling. En door mijn kennis en ervaring vanuit NLP (Neuro Linguïstisch Progammeren), Wet van de Aantrekkingskracht, Reiki, Ho’oponopono en High Performance met elkaar te combineren, heb ik de trainings- en coachingsprogramma’s ontwikkeld om het NEXT-level te bereiken. Of dat nu meer succes met je business is. Meer inkomen verdienen. Meer vrije tijd. Betere gezondheid. Of elk ander gebied in je leven. Ook jij verdient het om van binnen vrij te maken wie jij wilt ZIJN, DOEN en HEBBEN.

Denk eens na over waar jij naar verlangd en zet dan vandaag de eerste stap in jouw nieuwe leven door je aan te melden voor Clarity Coaching.

Clarity Coaching

Breng Jouw Dromen tot Leven

Ga weer leven vanuit jouw natuurlijke en persoonlijke flow.
Je krijgt:

Levenslang toegang tot de trainingen bibliotheek
Elke maand 1 nieuwe online training ontgrendeld (meer dan €500 aan waarde)
BONUS: Online training “Ontdek je Missie” is voor jou direct ONTGRENDELD
BONUS: Online training “Train je GeldMindset” is voor jou direct ONTGRENDELD

BONUS:

Clarity & Mindset Coaching

Als lid van het Clarity Coaching Mastermind programma ontvang je ook 6 maanden lang tweewekelijks live support + coaching van Ingrid via zoom om je te helpen met:

Het overwinnen van elk obstakel, het doorbreken van belemmerende overtuigingen en gedachten en het hebben van meer zelfvertrouwen.

Alle vragen die je hebt met betrekking tot jouw uitdagingen en het manifesteren van jouw dromen.

Clarity Coaching | Het nieuwe perspectief op het manifesteren van jouw diepste verlangens | RMRKBL

De wijze waarop Ingrid persoonlijke ontwikkeling vorm geeft is erg praktisch en inspirerend. Stap voor stap. Ingrid heeft haar eigen en persoonlijke aanpak. Ze weet mij te raken en te motiveren. Ze remt me waar het moet en laat me groeien waar het kan.

Ilonka Remijsen

Coach | Trainer | Procesbegeleider, Be a better you

ALLEEN toegang tot digitaal materiaal

Clarity Coaching Digital

Levenslang toegang tot de trainingen bibliotheek

Elke maand 1 nieuwe online training ontgrendeld (meer dan €500 aan waarde)

BONUS: Online training “Ontdek je Missie” is voor jou direct ONTGRENDELD

BONUS: Online training “Train je GeldMindset” is voor jou direct ONTGRENDELD

Let op: dit is ALLEEN toegang tot al het online trainingsmateriaal en GEEN live support of coaching.

Tijdelijk Aanbod
Prijs vandaag: €99 per maand

59 euro p.m.

(voor 12 opeenvolgende maanden)

INCLUSIEF live support + coaching via Zoom

Clarity Coaching Mastermind

Levenslang toegang tot de trainingen bibliotheek

Elke maand 1 nieuwe online training ontgrendeld (meer dan €500 aan waarde)

BONUS: Online training “Ontdek je Missie” is voor jou direct ONTGRENDELD

BONUS: Online training “Train je GeldMindset” is voor jou direct ONTGRENDELD

PLUS:

6 Maanden tweewekelijkse coaching gesprekken met Ingrid via Zoom voor support op maat.

Tijdelijk Aanbod
Prijs vandaag: €399 per maand

199 euro p.m.

(voor 12 opeenvolgende maanden)

Alle prijzen zijn vermeld exclusief BTW.

Nog even dit…

Je weet dat je beter verdient, toch?

Soms heb je hulp nodig om te bereiken wat je wilt. Hier is hoe je weet of jij een coach nodig hebt om je te begeleiden en je potentieel volledig te benutten.

Hoe zou jij je voelen als je volgend jaar op hetzelfde punt bent als waar je nu staat?

Als jij je daarmee comfortabel voelt, niet bereid bent of nog niet klaar bent om een verandering te maken, dan is clarity coaching niks voor jou. Maar als jij genoeg hebt van je huidige situatie en bereid bent om echt de dingen te bereiken waar je naar verlangd, dan is het tijd om actie te ondernemen.

Wil je het liefst alles zelf uitzoeken?

Tegenwoordig kan je heel veel zelf uitzoeken. Met het internet verbindt je met de hele wereld. En er is niks wat ik je kan vertellen, wat je niet ergens anders kunt vinden. Als je genoeg tijd hebt om alles uit te zoeken. De vraag is of je dat ook daadwerkelijk doet.

Krijg je nu al de resultaten die je wilt?

Misschien heb je al een uitstekend plan liggen, dat voor je kan werken. En is het alleen een kwestie van je verantwoordelijkheid pakken en het DOEN! In dat geval kan je ook je beste vriend of vriendin uitnodigen om je te helpen op jouw reis, terwijl je aan hem of haar verantwoording aflegt.

Hoeveel vind jij vrijheid en zelfvertrouwen waard?

Denk daar nu echt eens over na. Voel jij je helemaal prima met jouw beeld, dat het je allemaal overkomt? Of neem jij eindelijk plaats op de regisseursstoel en pak je de controle over je leven? Ik zal eerlijk zijn – het proces kan soms lastig zijn. Maar als je merkt hoe eenvoudig het is, dan is het resultaat FENOMENAAL!

Word 3x Productiever | RMRKBL

Word 3x Productiever

Hoe zou het voor je zijn als jij ook binnen enkele minuten 3X productiever wordt?

Pling, je hebt een e-mail. Tring, tring, tring, je telefoon gaat. Je scrolt wat over je social media feeds. En als het dan 17.00 uur is, vraag jij jezelf af hoe de tijd zo snel kon gaan. Er zitten te weinig uren in een dag om de dingen te doen die jij moet doen.

Ik ben benieuwd wat jij met de tijd gaat doen, die je over hebt als je mijn strategieën toepast.

 

Meld je hieronder aan met jouw voornaam en e-mailadres en ik stuur je direct de link naar de videotraining.

Je bent binnen! Je ontvangt een e-mail binnen enkele minuten met de link naar de eerste video. Check ook je spambox.

CREËER EEN REMARKABLE LEVEN

Ben je er klaar voor om het leven te CREËREN en LEVEN, waar je altijd van hebt gedroomd? Vul hieronder het formulier in om samen met Ingrid te ontdekken welk persoonlijke of zakelijke ontwikkelingsprogramma het beste bij jou past.

You have Successfully Subscribed!

Wachtlijst Los Je Problemen Op

Wanneer jij verzekerd wilt zijn van een plek in deze training, reserveer dan NU alvast jouw plek op de wachtlijst. Voor deze LIVE training zijn slechts 25 plekken beschikbaar, dus niet iedereen kan meedoen. Daarom is er noodzakelijkerwijs een wachtlijst. En terwijl je wacht, ontvang jij iedere week interessante updates die je gelijk kunt toepassen én voorrang zodra de deuren weer opengaan. Je hoeft je alleen hieronder aan te melden en je hoort vanzelf van mij.

Yes, je staat nu op de wachtlijst!