XPERT

Business School

Start met online ondernemen en genereer inkomsten!

“Ik wil wel online ondernemen,
maar waar moet ik beginnen?

“Ik heb heel veel kennis en expertise,
maar hoe creëer ik online services?

“Ik wil online inkomen verdienen,
maar hoe moet ik mijn online services promoten?

Het is tijd om jouw stem, kennis en advies met de wereld te delen

Je bent al een tijdje ondernemer. Je werkt hard. Je hebt een duidelijke missie of doel in je leven. Je weet wat je wilt bereiken. En je wilt impact creëren op je eigen leven en op die van anderen.

Terwijl jij verlangd naar die vrijheid, want dat is waarom je bent gaan ondernemen, toch? Merk je dat je agenda vol is en dat je vooral heel erg druk bent. Het lijkt erop dat je iedere dag uren te kort komt. Soms vraag je je af of dit het allemaal wel waard was.

Je wilt wel graag online ondernemen, want je ziet de kansen en mogelijkheden die het internet te bieden heeft. Maar je vraagt je af hoe? Je weet niet zo goed waar te beginnen en wat te doen.

  • Je werkt nu met een uurtarief (uurtje-factuurtje) en je wilt meer inkomen verdienen
  • Je weet niet zo goed hoe je jezelf online moet positioneren en eigenlijk vind je het best wel spannend om zichtbaar te zijn
  • Je hebt kennis, talent of je bent ergens heel goed in en je weet niet hoe je dit in lucratieve producten en online programma’s kunt verpakken
  • Je bent geen marketing expert en je wilt simpele manieren leren om deze producten strategisch en effectief te verkopen
  • Je wilt een constante inkomstenstroom hebben, terwijl jij aan jouw persoonlijke expert merk bouwt

Ontmoet de expert… JIJ!

Luister, ik begrijp je! Ik weet dat het niet makkelijk is. Maar vanuit mijn eigen ervaring weet ik dat het ook anders kan.

Er bestaat niet zoiets als één sleutel naar succes. Maar ik weet wel hoe jij meer vrijheid, meer inkomen en meer voldoening krijgt. Word EXPERT in jouw vakgebied.

Kijk…

Veel mensen denken dat als zij zich hebben ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en een website hebben, dat ze dan gelijk ondernemer zijn. Maar er is een groot verschil tussen ondernemer zijn en ondernemend zijn.

Je kunt heel veel dingen doen, maar aan het einde van de dag telt toch of jij jouw doelen hebt bereikt. Dat je anderen hebt geïnspireerd. Dat je anderen leert hoe zij hun leven kunnen verbeteren of doelen kunnen bereiken.  Maar zeker ook dat jij jouw financiële doelstellingen bereikt en dat jij geld in het laatje brengt. Dat jij de levensstijl leeft, zoals jij wilt dat het is.

Jij hebt alles in huis om de Xpert te zijn

Jij hebt alles al in huis om een expert te zijn. Met al jouw ervaring, kennis en informatie die je bezit kun je anderen inspireren. Jij voelt dat het jouw missie is om anderen te leren hoe zij met jouw kennis hun leven, business, gezondheid, financiële status — of wat dan ook — kunnen verbeteren en hun doelen kunnen bereiken.

Ook jij kan goed geld verdienen met jouw missie en ik laat je zien hoe en wat je nodig hebt.

Become A Gamechanger!

Tijden veranderen. En nu meer dan ooit is het tijd om jouw spelregels op te stellen. Creëer de verandering die jij nodig hebt. Met Xpert Business School maak je De Meest Lucratieve Online Producten die jouw business en leven naar een ander niveau brengen.

Over Xpert Business School

Xpert Business School is dé business school van Nederland waar jij leert om de expert te worden in jouw vakgebied. Om online te ondernemen. Van jouw kennis, informatie en advies online diensten en producten te maken, te vermarkten en te verkopen. Bij Xpert Business School leer je alles wat jij nodig hebt om een online bedrijf te bouwen. Van de tools tot de marketing en de sales.

Xpert Business School is het 1-op-1 business coaching programma, vol met de best practices van over de hele wereld. Van de beste frameworks, strategieën tot de meest lucratieve verdienmodellen. Je krijgt technisch support en mentale ondersteuning.

Mindset Matters

Met alléén marketingtips, sales strategieën en tools ga je het niet redden. Daarom besteden we juist bij Xpert Business School veel aandacht aan jouw mindset. Je leert alles over een gevorderde groei mindset ontwikkelt en speciale mentale gewoontes die je helpen in deze turbulente tijd. Zodat jij te allen tijde positief, gefocust, zelfverzekerd en productief blijft.

Xpert Business School is een match voor verschillende type ondernemers. Van coaches, trainers, sprekers tot aan consultants. Vind ook je vrijheid terug door een online business te starten.

Waarom Online Ondernemen?

  • Omdat online ondernemen nog zo ontzettend veel mogelijkheden en kansen biedt. Ieder jaar groeit het percentage online verkopen.
  • Omdat online ondernemen nog een heel groot groeipotentieel heeft. Kijk maar eens om je heen, steeds meer ondernemers maken gebruik van internet om online diensten aan te bieden. Ze creëren online programma’s om hun kennis, informatie en advies over te dragen.
  • Omdat online ondernemen ervoor zorgt dat je business schaalbaar is. Het zorgt ervoor dat jij de levensstijl kan leven zoals jij wilt. Het levert je meer tijd, energie, inkomen en vrijheid op.
  • Omdat je met online ondernemen meer impact kunt creëren. Impact op je eigen levensstijl, gezin en omgeving. Maar ook impact op het leven van je klanten.
  • Omdat online ondernemen je de flexibiliteit geeft, waardoor je meer balans ervaart en je energie helemaal bij jezelf kunt houden. Je werkt productiever en bereikt in één keer meer mensen, waardoor je tijd overhoudt voor andere dingen.
Xpert Business School Testimonial | RMRKBL Online Academie

Kan iedereen Xpert Business School doen?

Ja, ik geloof dat iedereen dit kan!

Ik ben niet begonnen als een succesvol onlinepreneur. Voordat ik Ingrid ontmoette, was ik van plan om 7 meditatie sessies te geven, zonder na te denken om überhaupt iets te verkopen. Ze heeft mij geholpen om de opzet van mijn eerste betaalde online training te maken. Niet alleen dat, ze liet me ook zien hoe ik een salespagina moest neerzetten, ik leer hoe ik funnels creëerde om mijn e-maillijst te bouwen en om deze leads naar betaalde klanten om te zetten.

Haar tactieken zijn eenvoudig en makkelijk te gebruiken, zelfs als je net begint.

Simone Pawlowski
Coach | Simotion Coaching

XPERT

Business School

Bouw een online business met online programma’s!

Business Coaching met Ingrid van Lith

FAQs

Veelgestelde vragen

Hoeveel tijd kost het me?

Dit programma omvat 12 sessies van 60-90 minuten één-op-één live online business coaching sessies, inclusief een werkboek met opdrachten en bonus video materialen.

Iedere sessie is opgebouwd uit twee elementen.

De eerste 45 minuten krijg je 1-op-1 “coaching/training”, waarbij ik je iedere sessie iets nieuws leer.

Het tweede deel (45 minuten) krijg je directe coaching op een probleem/obstakel/vraag waar jij op dat moment mee worstelt.

Waarom moet ik een aanmeldformulier invullen?

Heel eenvoudig en wel om twee redenen.

Ten eerste wil ik je beter leren kennen en zien of wij de juiste match zijn voor dit 12-weekse intensieve business coaching programma.

Ten tweede is het een kwestie van vraag en aanbod. Ik accepteer alleen een beperkt aantal klanten per keer. En ik wil alleen die kandidaten selecteren die het meeste uit dit programma halen. Want dit coachingsprogramma vraagt aandacht, focus en doorzettingsvermogen. Het is belangrijk dat jij klaar ervoor bent en bereid bent om het werk te doen.

Is de 1-op-1 coaching telefonisch of via video?

Dat is afhankelijk van jouw voorkeur. Ik kan je iedere week bellen of we kunnen een video gesprek via Zoom doen.

In het laatste geval, ontvang je de video opnames in je eigen persoonlijke leeromgeving, zodat je er de rest van je leven toegang toe hebt en altijd weer terug kunt kijken.

Hoe werkt het inplannen van de sessies?

Als je bent geaccepteerd in dit businesscoaching programma, dan overleggen we direct wat de beste dag en tijdstip voor ons beide werkt. We plannen – als het mogelijk is – direct een aantal sessies vooruit. Zodat jij altijd kunt kiezen wanneer het jou het beste uitkomt.

Er is iets tussengekomen, kan ik dan de sessie verzetten of annuleren?

Uiteraard kan er altijd iets tussen komen. In de algemene voorwaarden lees je precies wat je dan moet doen als dat gebeurt.

Wat als ik meer vragen heb?

Stel gerust al je vragen en deel je zorgen of twijfels tijdens het intake gesprek (of neem contact met mij op via info@rmrkbl.nl).

Klaar voor aanmelden? Ik ben blij voor je!