RMRKBL

Business Coaching

Investeer in je Business. Vergroot je Resultaten.

Wat is Business Coaching?

Werken met een business coach is de beste manier om de resultaten te bereiken die jij voor ogen hebt. De meeste succesvolle bedrijven en ondernemers vertrouwen op business coaching om zich te onmiskenbaar onderscheiden van de concurrentie.

Maar er zijn wel heel veel coaches te vinden en niet iedereen is geschikt voor jou en jouw bedrijf. Een goede business coach kijkt dan ook verder dan enkel een goede marketingstrategie. Een goede businesscoach zal nooit met een “one-size-fits-all-strategie” aankomen die je direct kunt implementeren. Nee, iedere onderneming is verschillend en daarom heeft ook ieder bedrijf een andere strategie nodig.

Daarom als je kiest voor RMRKBL’s Business Coaching, dan heb je iedere 14 dagen een één-op-één online business coaching sessie en 12 maanden intensieve persoonlijke begeleiding van Ingrid. Tijdens deze sessies stellen we heldere doelen op, maken we een actieplan voor het hele jaar, doorbreken we de obstakels die je tegenhouden en identificeren we de kansen en strategieën die voor exponentiële groei van je business zorgen.

Business Coaching | RMRKBL

Voor wie is Business Coaching?

Of je nu net start als ondernemer of je bent al een tijdje ondernemer en je hebt een plafond bereikt, RMRKBL’s business coaching helpt je een plan te maken om die exponentiële groei te creëren met weergaloos succes. Ik leer jou en je business kennen en ik empower je met persoonlijk één-op-één begeleiding om je naar grote hoogte te duwen en jouw doelen te bereiken. Met business coaching ga je gegarandeerd meer succes ervaren.

Belangrijkste voordelen van business coaching

Elke top atleet, ondernemer, zanger en de meest succesvolle mensen op deze planeet hebben een coach. Een coach is er niet alleen voor jou om je jouw doelen helpen te bereiken, maar ook om je naar grotere hoogten te duwen en nog meer te bereiken. Met mij als business coach doorbreek je elk obstakel wat jou en je business in de weg staat.

Inkomsten verhogen

meer inkomen verdienen is een van de belangrijkste redenen waarom ondernemers voor business coaching kiezen. Leer hoe je de belangrijkste elementen van je business optimaliseert om meer omzet en waarde te creëren.

Groeien in moeilijke tijden

als ondernemer moet je altijd voorbereid zijn op de veranderende economische en marktontwikkelingen. Een heel belangrijk voordeel van business coaching is dat je wordt aangemoedigd om zelfs in moeilijke tijden te groeien. Met mij als business coach aan jouw zijde, leer ik je de skills en strategieën die je nodig hebt om elk obstakel te overwinnen.

Effectief leiderschap

effectief leiderschap is essentieel als je wilt groeien met jouw bedrijf. Business coaching helpt je die vaardigheden te ontwikkelen die jij nodig hebt om de expert, kennisleider, rolmodel en verschilmaker te worden voor jouw business.

Bouw je eigen DreamTeam

jouw business is zo sterk als de zwakste schakel. Veel ondernemers werken heel lang zelfstandig en vinden het lastig om uit te besteden of goed personeel te vinden. Als business coach geef ik je een nieuw perspectief op hoe jij jouw dream team met top talenten kunt uitbreiden.

Werk met Business Coach Ingrid en breng je business naar het NEXT-level

Samenwerken met business coach Ingrid is de eerste stap naar exponentiële groei en je zult merken dat je je gelukkiger voelt en meer productief bent. Boek daarom jouw gratis kennismakingsgesprek om vandaag te beginnen met het bereiken van jouw doelen.

Meer Inkomen. Minder Onzekerheid. Groei je Business.

Ontmoet de business coach

Hallo, ik ben Ingrid van Lith en als online business coach help ik jou om jouw onderneming zo op te bouwen, dat je moeiteloos kunt groeien naar een volgend niveau. Samen werken we aan het succes van je bedrijf en aan de vaardigheden van jou als ondernemer en van je team. We kijken naar wat er nodig is om jouw business succesvol te maken en ook werken we aan je persoonlijk leiderschap en invloed.

Wie ben jij nu als ondernemer? Wie wil je zijn? Wat moet je kunnen en wat heb jij nodig om het gewenste resultaat te behalen? Het zijn allemaal vragen waar we samen een antwoord op krijgen en ik help je de juiste strategie te ontwikkelen om daar te komen.

Ik ben zelf al een aantal jaren online ondernemer en de trotse eigenaar van twee online bedrijven: RMRKBL en ONPR Academy. Na een succesvolle carrière in online marketing, besloot ik om mijn kennis en ervaring in te zetten als businesscoach en andere ondernemers te coachen om meer uit hun business en ondernemerschap te halen.

Onderneem. Gewoon. Actie.

Resultaten die verwachtingen overstijgen

%

Meer productief

%

Verhoogde werk prestaties

%

Verbeterde relaties

%

Verhoogde leiderschapseffectiviteit

%

Vergroot zelfvertrouwen en verminderde stress

%

Verhoogde resultaten

Ik ben niet begonnen als een succesvol ondernemer. Voordat ik Ingrid ontmoette, was ik van plan om 7 meditatie sessies te geven, zonder na te denken om überhaupt iets te verkopen. Ze heeft mij geholpen om de opzet van mijn eerste betaalde online training te maken. Niet alleen dat, ze liet me ook zien hoe ik een salespagina moest neerzetten, ik leer hoe ik funnels creëer om mijn e-maillijst te bouwen en om deze leads naar betaalde klanten om te zetten.

Haar tactieken zijn eenvoudig en makkelijk te gebruiken, zelfs als je net begint.

Simone Pawlowski

Coach, Simotion Coaching

Word serieus over groei

Wacht niet langer om je business naar het NEXT-level te tillen en plan vandaag jouw gratis kennismakingsgesprek in, zodat jij jouw dromen waar kunt maken.

Word 3x Productiever | RMRKBL

Word 3x Productiever

Hoe zou het voor je zijn als jij ook binnen enkele minuten 3X productiever wordt?

Pling, je hebt een e-mail. Tring, tring, tring, je telefoon gaat. Je scrolt wat over je social media feeds. En als het dan 17.00 uur is, vraag jij jezelf af hoe de tijd zo snel kon gaan. Er zitten te weinig uren in een dag om de dingen te doen die jij moet doen.

Ik ben benieuwd wat jij met de tijd gaat doen, die je over hebt als je mijn strategieën toepast.

 

Meld je hieronder aan met jouw voornaam en e-mailadres en ik stuur je direct de link naar de videotraining.

Je bent binnen! Je ontvangt een e-mail binnen enkele minuten met de link naar de eerste video. Check ook je spambox.

CREËER EEN REMARKABLE LEVEN

Ben je er klaar voor om het leven te CREËREN en LEVEN, waar je altijd van hebt gedroomd? Vul hieronder het formulier in om samen met Ingrid te ontdekken welk persoonlijke of zakelijke ontwikkelingsprogramma het beste bij jou past.

You have Successfully Subscribed!

Wachtlijst Los Je Problemen Op

Wanneer jij verzekerd wilt zijn van een plek in deze training, reserveer dan NU alvast jouw plek op de wachtlijst. Voor deze LIVE training zijn slechts 25 plekken beschikbaar, dus niet iedereen kan meedoen. Daarom is er noodzakelijkerwijs een wachtlijst. En terwijl je wacht, ontvang jij iedere week interessante updates die je gelijk kunt toepassen én voorrang zodra de deuren weer opengaan. Je hoeft je alleen hieronder aan te melden en je hoort vanzelf van mij.

Yes, je staat nu op de wachtlijst!