RMRKBL

Breakthrough to Success Intensives

Doorbreek de obstakels op je pad met Ho’oponopono

Terwijl anderen vast blijven zitten en lijden door hun belemmeringen, breek jij door naar het NEXT-level in persoonlijke en spirituele groei

In order to attract abundance, you need to expand first.

Heb je ooit positief denken, doelen stellen, adviezen van motivatie goeroes, affirmaties of visualisaties geprobeerd? Het enige wat deze dingen doen, is dat ze enkel een tijdelijk effect creëren.

Stop met doelen stellen en het bestellen bij het universum wat jij denkt dat je wilt hebben. En begin met het ontvangen van Inspiratie van de Bron.

The Secret heeft je vergeten te vertellen om overvloed in je leven aan te trekken, zul je eerst moeten uitbreiden.

Tijdens de Breakthrough to Success Intensives krijg jij de kans om direct te tappen in de diepste verlangens die in jouw hart verscholen liggen en ze werkelijkheid te laten worden met onvoorwaardelijke hulp van het Universum.

Laten we samen wat verschuivingen veroorzaken

Stel je eens voor dat je volledig ontspannen, in rust, vrede, harmonie en balans bent, ongeacht wat er allemaal dagelijks om je heen gebeurt.

Misschien wil je je eigen business starten, een betere baan hebben of een hele andere carrière beginnen. Of heb je gebrek aan zelfvertrouwen of heb je hulp nodig? Of ben je aan het kijken hoe je jouw relatie(s) kunt verbeteren, meer geld of meer succes kunt hebben?

Sluit vandaag dan nog aan bij de Breakthrough to Success Intensives en maak die verandering. Als deelnemer van een kleine groep mensen (maximaal 10 personen) gaan we samen brainstormen, problemen oplossen, blokkades doorbreken en elkaar helpen opruimen.

De belangrijkste voordelen

Krijg meer balans in je leven

Bevrijd jezelf van de stress wat jouw grote succes blokkeert

Ontdek je passie en wie je werkelijk bent

Maak contact met je creativiteit en bron van inspiratie

Leef je leven en benut je volledig potentieel

Trek aan wat perfect voor jou is en bij je past

Breakthrough to Success Intensives

Ontdek de kracht van Ho’oponopono en breek door naar succes in 6 weken

Groei door ervaringen met elkaar te delen
Ontdek de valkuilen door samen erover te praten
Samen met de groep reinigen (het is geen toeval wie er een de groep deelneemt)
Leer van elkaars uitdagingen

Wat jij wilt laten reinigen, wordt bij iedereen gereinigd (en andersom)
Doelen stellen vanuit je hart
Leer het over te laten aan inspiratie en de Oerbron
Ervaar de WONDEREN zodra ze zich ONTVOUWEN

Clarity Coaching | Het nieuwe perspectief op het manifesteren van jouw diepste verlangens | RMRKBL

Dit is jouw kans…

Om intensief met mij en een groep gelijkgestemde mensen samen te werken, die een super scherpe focus op hun Hartewensen hebben. Om te weten te komen hoe Ho’opnopono jou op een simpele manier kan helpen om datgene aan te trekken wat goed en perfect voor jou is. Dit is de mogelijkheid om beide te ervaren, terwijl je op weg gaat naar het leven waar jij van droomt. Je leert hoe je naar je hart luistert en daarop kunt vertrouwen, hoe je verbinding maakt met de innerlijke kracht die we allemaal in ons hebben en hoe je de makkelijkste weg naar succes neemt — op elk gebied van je leven.

Als je je nog niet hebt aangemeld, het is nog niet te laat. Hieronder vind je de startdata van de beginnersgroepen en de gevorderde groepen.

Ben je nog niet bekend met Ho’oponopono of heb je de training “Los je problemen op” nog niet gevolgd? Dan raad ik je aan om met de beginnersgroep mee te doen. Je leert dan ook precies wat Ho’oponopono is en hoe te gebruiken.

Basis

Breakthrough to Success Intensives

Ho’oponopono Practitioner

6 opeenvolgende dinsdagen vanaf 19.30 uur

Tijdelijk Aanbod
Prijs vandaag: €597

297 euro

Advanced

Breakthrough to Success Intensives

Kick-off sessie

6 opeenvolgende donderdagen vanaf 19.30 uur

LET OP: deze groep is alleen geschikt voor je als je bekend bent met Ho’oponopono of de training “Los je Problemen op” hebt gevolgd.

Tijdelijk Aanbod
Prijs vandaag: €597

297 euro

Alle prijzen zijn vermeld exclusief BTW.

Je kunt LIVE deelnemen aan de sessies via Zoom. Als je niet live aanwezig kunt zijn bij een sessie, dan kun je vooraf jouw vragen insturen en de opname later terugkijken.

Word 3x Productiever | RMRKBL

Word 3x Productiever

Hoe zou het voor je zijn als jij ook binnen enkele minuten 3X productiever wordt?

Pling, je hebt een e-mail. Tring, tring, tring, je telefoon gaat. Je scrolt wat over je social media feeds. En als het dan 17.00 uur is, vraag jij jezelf af hoe de tijd zo snel kon gaan. Er zitten te weinig uren in een dag om de dingen te doen die jij moet doen.

Ik ben benieuwd wat jij met de tijd gaat doen, die je over hebt als je mijn strategieën toepast.

 

Meld je hieronder aan met jouw voornaam en e-mailadres en ik stuur je direct de link naar de videotraining.

Je bent binnen! Je ontvangt een e-mail binnen enkele minuten met de link naar de eerste video. Check ook je spambox.

CREËER EEN REMARKABLE LEVEN

Ben je er klaar voor om het leven te CREËREN en LEVEN, waar je altijd van hebt gedroomd? Vul hieronder het formulier in om samen met Ingrid te ontdekken welk persoonlijke of zakelijke ontwikkelingsprogramma het beste bij jou past.

You have Successfully Subscribed!

Wachtlijst Los Je Problemen Op

Wanneer jij verzekerd wilt zijn van een plek in deze training, reserveer dan NU alvast jouw plek op de wachtlijst. Voor deze LIVE training zijn slechts 25 plekken beschikbaar, dus niet iedereen kan meedoen. Daarom is er noodzakelijkerwijs een wachtlijst. En terwijl je wacht, ontvang jij iedere week interessante updates die je gelijk kunt toepassen én voorrang zodra de deuren weer opengaan. Je hoeft je alleen hieronder aan te melden en je hoort vanzelf van mij.

Yes, je staat nu op de wachtlijst!