RMRKBL

Je ‘bent’ wat je denkt – doorbreek je belemmerende gedachten

Ik kan geen succesvol ondernemer worden, want ik …

Ben niet goed genoeg,
Ben het niet waard,
Heb geen geld om te investeren,
Ben moeder en heb x aantal kinderen,
Ben ziek of ik heb er geen energie voor.
………………………………………
En, welke belemmerende gedachten kan jij op de puntjes invullen?

Dit waren mijn belemmerende gedachten

Zo’n 20 jaar lang ben ik werknemer geweest en meerdere malen heb ik op het punt gestaan om voor mezelf te beginnen. Maar iedere keer leek ik een (goed) excuus of reden te hebben om maar niet in beweging te komen en voor mezelf te starten. Door mijn burn-out had ik er de energie niet voor. En ja, als moeder van een peuter kan ik onmogelijk ook een eigen bedrijf runnen. En wat zou mijn omgeving er niet van denken? Want een vast baan bracht zekerheid. De belemmerende gedachten zorgden ervoor dat ik nog langer in loondienst bleef werken en daar steeds ongelukkiger van werd.

En toen kwam mijn ommezwaai

Misschien heb je mijn verhaal al wel gelezen, want op het randje van mijn 3e burn-out realiseerde ik me dat als ik zo door zou blijven gaan ik geen 50 zou halen. Dit was niet het leven wat ik me had voorgesteld. En iedere dag dacht ik, dit wil ik niet…dit wil ik niet. Langzaam, beetje bij beetje, takelde ik steeds verder af en leek ik wel een 80-jarige in het lichaam van een 40-er. Ik besloot dat alles anders moest en dat het tijd was dat ik mijn geluk ging vinden.

Maar wat wil ik dan wel? Anderen met een soortgelijke situatie helpen herinneren dat ze REMARKABLE zijn. Zoveel mogelijk mensen helpen meer bewust te worden van wie ze willen zijn, om meer impact te creëren met wat ze doen en het leven te hebben waar ze naar verlangen. Zodat ze intense vreugde ervaren, openlijk liefde uiten voor zichzelf en anderen, maar ook doen wat ze graag willen doen. Waardoor ze een betekenisvol leven creëren. De WHY van RMRKBL was ontstaan.

Wat heeft er nu voor die ommezwaai gezorgd? Ik verlegde mijn focus en richtte mij niet langer op wat niet kon. In plaats daarvan richtte ik mij op wat WEL kon. We maken allemaal wel eens wat mee. Het is niet zozeer de gebeurtenis zelf, maar de betekenis die jij eraan geeft.

Ik had kunnen denken: ik ben een moeder van een peuter en dat vergt te veel energie en tijd om voor mezelf te beginnen…een vaste baan is veiliger en biedt meer zekerheid. In plaats daarvan is mijn dochter mijn grootste motivatie, want ik wil haar het allerbeste geven. Niet alleen op materieel vlak, maar vooral als voorbeeld. Ik wil haar laten zien dat zij haar eigen weg kan kiezen en dat zij verantwoordelijk is voor haar eigen geluk.

We weten allemaal heel goed wat we niet willen. Maar als ik vraag: ‘wat wil jij wel?’. Dan zijn er maar weinig mensen die daar een direct antwoord op kunnen geven.

Je ‘kunt’ wat je denkt

Als je je focust op de belemmerende gedachten – dit wil ik niet, dit kan ik niet – dan wordt dat je waarheid. Met deze gedachten zal je de werkelijkheid nooit veranderen. Focus je je op wat je WEL wil en kan, dan zal je zien: er gaan heel wat deuren voor je open.

Laat van je horen in de comments…
Welke belemmerende gedachten heb jij? Wat zorgt ervoor dat jij je geluk nog niet (helemaal) hebt gevonden?

Tot slot wil ik je heel graag uitnodigen om de koe bij de hoorns te vatten en maak vandaag nog de beslissing om ook deel te nemen aan de training die de persoonlijke en spirituele ontwikkeling van bij heel veel mensen in de lift brengt. Leer hoe je met een eeuwenoude en doeltreffende, maar o-zo simpele methode jouw conflicten en problemen oplost. De training Los Je Problemen Op is waardevol, waardevol, waardevol en voor slechts 27 euro leer je LIVE:

  • wat de vier simpele stappen van deze probleemoplossende methode zijn;
  • wat de achtergrond waarop de methode is gebaseerd en
  • hoe je het kunt toepassen in jouw dagelijkse leven.

Meeste mensen die in dezelfde situatie zitten als jij, hebben het gevoel dat ze deze training moeten doen om de controle terug te krijgen over hun leven en de blokkades te doorbreken. Zodat ze weer open staan voor goddelijke inspiratie. Jij toch ook?

Ingrid van Lith is de online business coach, life coach en trainer waar individuen, zelfstandig ondernemers, coaches en dienstverleners naar zoeken.

Haar missie is om individuen en bedrijven te empoweren om een significant verschil te maken in hun leven en dat van anderen.

Ze brengt een uniek en fris perspectief op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap, doordat zij haar kennis en ervaring vanuit online marketing, NLP (Neuro Linguïstisch Progammeren), Hypnose, Reiki, Ho’oponopono en High Performance met elkaar combineert.

Ingrid van Lith - jouw nieuwe business coach, life coach en trainer | RMRKBL
Word 3x Productiever | RMRKBL

Word 3x Productiever

Hoe zou het voor je zijn als jij ook binnen enkele minuten 3X productiever wordt?

Pling, je hebt een e-mail. Tring, tring, tring, je telefoon gaat. Je scrolt wat over je social media feeds. En als het dan 17.00 uur is, vraag jij jezelf af hoe de tijd zo snel kon gaan. Er zitten te weinig uren in een dag om de dingen te doen die jij moet doen.

Ik ben benieuwd wat jij met de tijd gaat doen, die je over hebt als je mijn strategieën toepast.

 

Meld je hieronder aan met jouw voornaam en e-mailadres en ik stuur je direct de link naar de videotraining.

Je bent binnen! Je ontvangt een e-mail binnen enkele minuten met de link naar de eerste video. Check ook je spambox.

CREËER EEN REMARKABLE LEVEN

Ben je er klaar voor om het leven te CREËREN en LEVEN, waar je altijd van hebt gedroomd? Vul hieronder het formulier in om samen met Ingrid te ontdekken welk persoonlijke of zakelijke ontwikkelingsprogramma het beste bij jou past.

You have Successfully Subscribed!

Wachtlijst Los Je Problemen Op

Wanneer jij verzekerd wilt zijn van een plek in deze training, reserveer dan NU alvast jouw plek op de wachtlijst. Voor deze LIVE training zijn slechts 25 plekken beschikbaar, dus niet iedereen kan meedoen. Daarom is er noodzakelijkerwijs een wachtlijst. En terwijl je wacht, ontvang jij iedere week interessante updates die je gelijk kunt toepassen én voorrang zodra de deuren weer opengaan. Je hoeft je alleen hieronder aan te melden en je hoort vanzelf van mij.

Yes, je staat nu op de wachtlijst!