RMRKBL

Business Breakthrough Sessie

Start je net of ben je al een tijdje aan het ondernemen en het lukt je maar niet om je inkomsten te verhogen, terwijl je alle tips en tricks al hebt geprobeerd en die helpen niet?

De Business Breakthrough Sessie is voor die ondernemer, die een op maat gemaakte strategie wilt om meer inkomen te verdienen.

In een GRATIS 90-minuten online één-op-één Business Breakthrough Sessie, krijg jij een plan van aanpak om meer inkomen te verdienen.
Samen kijken we naar jouw business en leggen we de sterkten en zwakten van jouw business bloot. We heffen persoonlijke blokkades op. Vervolgens bekijk ik je aanbod en geef suggesties hoe je het kunt verbeteren of verfijnen, zodat ze beter converteren. Dan geef ik je een op maat gemaakte strategie en planning voor maximale groei.

In 95% van de gevallen worden de inkomsten van ondernemers met deze methode verhoogd.

Wil je eindelijk meer inkomsten verdienen met jouw business? In de hele maand juni kun je nu een GRATIS sessie met mij boeken. De ervaring leert dat je binnen 2 maanden je inkomen verhoogd.

Wat krijg ik als ik voor een Business Breakthrough Sessie kies?

90-minuten 1-op-1 zoom gesprek (opgenomen voor jou als naslagwerk)

 

Business Audit (Samen kijken we naar jouw business en leggen we de sterkten en zwakten van jouw business bloot)

FEBE Audit (Ik bekijk je aanbod en geef suggesties hoe je het kunt verbeteren of verfijnen, zodat ze beter converteren)

 

We heffen persoonlijke blokkades op, zodat je meer zelfvertrouwen hebt en meer klanten aantrekt.

Customized sales & marketing strategie en planning (Je ontvangt een op maat gemaakte strategie en planning voor maximale groei)

Wees er snel bij, want ik doe dit alleen van 1 t/m 30 juni 2021 GRATIS. Vanaf 1 juli is jouw investering weer €997.

Word 3x Productiever | RMRKBL

Word 3x Productiever

Hoe zou het voor je zijn als jij ook binnen enkele minuten 3X productiever wordt?

Pling, je hebt een e-mail. Tring, tring, tring, je telefoon gaat. Je scrolt wat over je social media feeds. En als het dan 17.00 uur is, vraag jij jezelf af hoe de tijd zo snel kon gaan. Er zitten te weinig uren in een dag om de dingen te doen die jij moet doen.

Ik ben benieuwd wat jij met de tijd gaat doen, die je over hebt als je mijn strategieën toepast.

 

Meld je hieronder aan met jouw voornaam en e-mailadres en ik stuur je direct de link naar de videotraining.

Je bent binnen! Je ontvangt een e-mail binnen enkele minuten met de link naar de eerste video. Check ook je spambox.

CREËER EEN REMARKABLE LEVEN

Ben je er klaar voor om het leven te CREËREN en LEVEN, waar je altijd van hebt gedroomd? Vul hieronder het formulier in om samen met Ingrid te ontdekken welk persoonlijke of zakelijke ontwikkelingsprogramma het beste bij jou past.

You have Successfully Subscribed!

Wachtlijst Los Je Problemen Op

Wanneer jij verzekerd wilt zijn van een plek in deze training, reserveer dan NU alvast jouw plek op de wachtlijst. Voor deze LIVE training zijn slechts 25 plekken beschikbaar, dus niet iedereen kan meedoen. Daarom is er noodzakelijkerwijs een wachtlijst. En terwijl je wacht, ontvang jij iedere week interessante updates die je gelijk kunt toepassen én voorrang zodra de deuren weer opengaan. Je hoeft je alleen hieronder aan te melden en je hoort vanzelf van mij.

Yes, je staat nu op de wachtlijst!